ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακόμη ψηλότερα κοιτάζει ο ΓΣ Αλμυρού

ακόμη-ψηλότερα-κοιτάζει-ο-γσ-αλμυρού-271400

Να διευρύνει το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής θέλει ο ΓΣ Αλμυρού, που αύριο Τετάρτη 18 Οκτωβρίου (4μ.μ.) φιλοξενεί στο Δημοτικό στάδιο Αλμυρού τον Διγενή Νεοχωρίου.

Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη, νεοφώτιστοι στην κατηγορία, έχουν πραγματοποιήσει ονειρικό ξεκίνημα, και μετά την εμφατική νίκη με 4-1 επί του Οπούντιου Μαρτίνου στη 2η αγωνιστική, πήραν τους τρεις βαθμούς και στο Βελούχι, επικρατώντας του τοπικού ΑΠΟΚ στο Καρπενήσι με 2-1 το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, έχοντας μάλιστα πραγματοποιήσει και το ρεπό τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Πρωταγωνιστής στο παιχνίδι με το Βελούχι ήταν ο Κώστας Κυπτίου που σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του, η οποία και ήταν καλύτερη από τους γηπεδούχους στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Οι Αλμυριώτες που έχουν δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα δυνατό σύνολο με έμπειρο προπονητή, θα επιδιώξουν και αύριο ένα εντός έδρας θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Διγενή Νεοχωρίου, που μετά από 3 αγωνιστικές δεν έχει βαθμό ακόμη στο πρωτάθλημα, μετρώντας δύο ήττες (εντός από Αμβρυσσέα Διστόμου και εκτός από Ολυμπιακό Βόλου), πραγματοποιώντας και το ρεπό του στην 3η αγωνιστική.

Σαφώς οι φιλοξενούμενοι θα είναι πιο ξεκούραστοι ενόψει του αυριανού παιχνιδιού, ωστόσο στις τάξεις του Αλμυρού επικρατεί ενθουσιασμός και η ψυχολογία είναι στα ύψη, μετά το 2 στα 2, που έχει φέρει την ομάδα στη 2η θέση, με 6η βαθμούς.

Εκτός μάχης έχει τεθεί ο Κώστας Κρανάς, ο οποίος χθες υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατο και οι ευχές όλων για ταχεία ανάρρωση τον συνοδεύουν.

Διαιτητής της αυριανής αναμέτρησης ορίστηκε από την ΕΠΟ ο κ. Νικόλαος Παπακωνσταντίνου από τον σύνδεσμο Φθιώτιδας, με βοηθούς του κ.κ. Καλύβα και Καραγιάννη από την ίδια Ενωση. Παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Ιωάννης Αγγελλόπουλος από την Καρδίτσα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου