ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μετράει δυνάμεις και στη Θήβα

μετράει-δυνάμεις-και-στη-θήβα-271427

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Χωρίς περιθώρια για νέους πανηγυρισμούς, η Νίκη Βόλου ετοιμάζει βαλίτσες προκειμένου να βρεθεί αύριο στη Θήβα για την 4η αγωνιστική –εμβόλιμη- της Γ’ Εθνικής, η οποία ξεκινά αύριο στις 4μ.μ.

Η θετική εικόνα αλλά και το ευρύ 4-1 επί του Αχιλλέα Φαρσάλων το περασμένο Σάββατο στο Π. Μαγουλάς ήρθε να αναπτερώσει ακόμη περισσότερο το ηθικό των κυανόλευκων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι μέρα με τη μέρα και παιχνίδι με το παιχνίδι δείχνουν να πιστεύουν ακόμη περισσότερο στις δυνάμεις τους και να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους πάνω στο χορτάρι.

Η αυριανή μέρα ωστόσο δεν αναμένεται να είναι εύκολη για τους παίκτες των Ξηροφώτου-Μπούις, με το τεχνικό δίδυμο να υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες του Χρήστου Τζιώρα, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής και αύριο θα βρίσκεται στην αποστολή σε αντίθεση με τον Βιάτσεσλαβ Σούσκιν, η μπλε κάρτα του οποίου δεν έχει εκδοθεί ακόμη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, το δελτίο του Ρώσου επιθετικού θα βρίσκεται στα χέρια των κυανόλευκων, μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, με την ομάδα να προετοιμάζεται πλέον για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Οπούντιο στο Μαρτίνο.

Στο δημοτικό γήπεδο Θηβών αύριο Τετάρτη ρόλο διαιτητή θα έχει ο κ. Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης, με βοηθούς τους κ.κ. Άγγελο Κολιάκο και Νικόλαο Κοκαρίδα όλοι από την ΕΠΣ Αθηνών, όπως ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ για το παιχνίδι ανάμεσα σε Θήβα και Νίκη Βόλου. Παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Γιώργος Αδάμ από την ΕΠΣ Ευβοίας. Σημειώνεται πως ο Αθηναίος ρέφερι δεν έχει διευθύνει στο παρελθόν παιχνίδι της Νίκης Βόλου.

Φ. Μπούις: «Είμαστε όλοι αποφασισμένοι»

Μιλώντας για την εμφάνιση της ομάδας του, ο Βέλγος τεχνικός Φάντζιο Μπούις, μετά το παιχνίδι του Σαββάτου χαρακτήρισε το αυριανό παιχνίδι ως ακόμη ένα σημαντικό, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας, στο Παντελής Μαγουλάς για πρώτη φορά. Πιστεύω αξίζαμε τη νίκη. Αυτό που μας χαροποιεί περισσότερο είναι η εμφάνιση κι ότι βλέπουμε τον κόσμο να πηγαίνει σπίτι του χαρούμενος.

Αφήνουμε όμως αυτό το παιχνίδι πίσω, το μυαλό μας είναι ήδη στο παιχνίδι της Τετάρτης, που είναι ένα ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι. Οι προπονητές, οι παίκτες και ο κόσμος θέλω να πιστεύω ότι είμαστε όλοι αποφασισμένοι να παλέψουμε το κάθε παιχνίδι και να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη».

Σε ερώτηση που δέχθηκε για την καλύτερη εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του στο β’ ημίχρονο του σαββατιάτικου αγώνα, απάντησε: «Πιστεύω και στο πρώτο ημίχρονο κάναμε κάποιες φάσεις, αλλά δεν ήρθε το γκολ. Βλέπεις όμως ότι όταν μπαίνει το πρώτο γκολ, όλα γίνονται πιο εύκολα. Φαίνεται στην ομάδα αυτό, υπάρχει αυτό το άγχος για να βάλουμε το γκολ. Πιστεύω ότι μετά τις δύο νίκες σιγά-σιγά όλα θα τα διορθώσουμε. Έχουμε καλή ομάδα, οι παίκτες το ξέρουν, εμείς το ξέρουμε και πρέπει να το πιστέψει κι ο κόσμος. Πιστεύω πως όλοι θα τα πάμε μια χαρά».

Τέλος, αναφερόμενος για την παρουσία του κόσμου στο Π. Μαγουλάς σχολίασε: «Σίγουρα βοηθάει γιατί ο κόσμος είναι από πάνω μας. Είχαμε λίγο φόβο για τον αγωνιστικό χώρο, αλλά είναι πολύ καλύτερος σε σχέση με πέρυσι. Με το 4-1 είμαστε χαρούμενοι».

Μ. Γενιτσαρίδης: «Είμαστε δυνατοί»

Για τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου και όχι μόνο, μίλησε και ο ακραίος αμυντικός της Νίκης Βόλου, Μανώλης Γενιτσαρίδης, για να σχολιάσει: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Από το πρώτο ημίχρονο, από το πρώτο λεπτό δείξαμε ότι θέλουμε τη νίκη. Τη χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη μπροστά στον κόσμο μας μετά την ήττα που είχαμε στην πρώτη αγωνιστική. Θέλαμε να δείξουμε στον κόσμο μας ότι είμαστε εδώ και είμαστε δυνατοί. Θέλω να τους πω ευχαριστώ που ήταν δίπλα μας και τους χρειαζόμαστε δίπλα μας. Όλοι μαζί σαν μια γροθιά θα πάμε μπροστά και θα καταφέρουμε αυτό που θέλουμε.

Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ. Μπήκαμε στο ημίχρονο, ηρεμήσαμε, πήραμε μια βαθιά ανάσα, ήμασταν πιο ψύχραιμοι και από τη στιγμή που μπήκε το γκολ όλα έγιναν πιο εύκολα. Καταφέραμε και πήραμε μια δίκαιη νίκη πιστεύω που ήταν και πολύ καλή για την ψυχολογία μας. Έρχεται μια δύσκολη βδομάδα. Κοιτάμε πρώτα το ματς της Τετάρτης και βλέπουμε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου