ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λεμονής: “Όλοι περιμένουμε πώς και πώς το ματς με την Μπαρτσελόνα”

λεμονής-όλοι-περιμένουμε-πώς-και-πώς-271566

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Ολυμπιακό (18/10, 21:45) για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και οι “ερυθρόλευκοι” πέταξαν το απόγευμα της Δευτέρας (16/10) για τη Βαρκελώνη.

Ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων”, Τάκης Λεμονής, παραδέχθηκε κατά την αναχώρηση ότι όλοι στον Ολυμπιακό περιμένουν πώς και πώς το συγκεκριμένο ματς.

“Είναι αυτά τα ματς που μπορεί να παίξει ο οποιοσδήποτε, όλοι περιμένουν πως και πως την Τετάρτη να μπουν στο “Camp Nou”. Είναι ωραίες αυτές οι στιγμές. Τέτοιου είδους παιχνίδια σε κάνουν να τα περιμένεις πώς και πώς.

Δεν τίθεται θέμα να μιλάει ο προπονητής καν για τη σημασία των αγώνων, αυτό έρχεται από μόνο του. Νομίζω ότι διαφέρει η προσέγγιση που έχουν οι Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους στο παιχνίδι, αλλά φυσικά η δυσκολία είναι η ίδια”, υποστήριξε αρχικά, ενώ αναφέρθηκε και στο κατά πόσο επηρεάζει ψυχολογικά τους “ερυθρόλευκους” η νίκη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.

“Θα το δούμε στη συνέχεια, είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε έστω και έτσι όπως ήρθε στο τέλος”.

Πηγή: sport24.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου