ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πρώτο τζάμπολ για τη Νίκη Βόλου

πρώτο-τζάμπολ-για-τη-νίκη-βόλου-272316

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με στόχο την όσο γίνεται πιο άνετη παραμονή, η Νίκη Βόλου ξεκινά από σήμερα Κυριακή το ταξίδι της στη Γ’ Εθνική κατηγορία ανδρών στο μπάσκετ, φιλοξενώντας στις 6μ.μ. τον Ζέφυρο ’02 στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής, οι κυανόλευκοι του Λάμπρου Πρέκα ξεκινούν από την έδρα τους στην οποία θέλουν να κάμψουν την αντίσταση της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, έχοντας στο πλευρό τους τον κόσμο τους.

Για τον λόγο αυτό η Δ.Ε. με ανακοίνωσή της αναφέρει: «Ήρθε η ώρα για το παιχνίδι που όλοι περιμέναμε! Η επιστροφή της ομάδας μας στις εθνικές κατηγορίες συνδυάζεται με εντός έδρας παιχνίδι. Σήμερα Κυριακή 15 Οκτωβρίου, στις 6μ.μ., η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει τον ΑΣΑΑ Ζέφυρο ’02 για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Μπάσκετ.
Σε αυτόν τον κρίσιμο αγώνα θέλουμε όλους τους φίλους του μπάσκετ, τους φιλάθλους της ομάδας μας, τους φίλους του αθλητισμού της πόλης μας, δίπλα μας. Πάμε μαζί να κάνουμε την πρώτη νίκη και να πανηγυρίσουμε μαζί στην επιστροφή της Νίκης Βόλου στην Γ’ Εθνική.
Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται…

Γενική είσοδος: 5 ευρώ
Κάτοχοι καρτών διαρκείας εισέρχονται δωρεάν
Οι αθλητές των ακαδημιών μας θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα».

Το ρόστερ της Νίκης Βόλου αποτελούν οι:

Στέλιος Τσαβές

Ζήσης Καφάσης

Φίλιππος Πανιόπουλος

Σάκης Κουτίνας

Θεόδωρος Τοκατλίδης

Γιώργος Κοντογιάννης

Θωμάς Γεωργίου

Θεόδωρος Σούλης

Μανώλης Αναγνωστόπουλος

Βασίλης Ρουσιώτης

Φάνης Παπακώστας

Στέφανος Βλήτσιος

Κώστας Λωρίτης

Παναγιώτης Τσώλης

Στέφανος Διγενής

Φραγκίσκος Φερχάτι

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας για τον 3ο Όμιλο

Σήμερα Κυριακή 15 Οκτωβρίου
Κλ. Κέρκυρας 17.00

Φαίακας-Πρωτέας Γρ.

Ντόγκας-Χατζηχαρίσης (Πουλής Αρ.)
Κλ. Δ. Βικέλας 17.00

Φίλιππος Β.-Ιωνικός Ιων.

Εκίζογλου-Λαδάς (Καλότσης)
Κλ. Μπάρας Τρικάλων 17.00

Ίκαροι Τρ.-ΑΟΚ Βέροιας

Φουτζήλας-Πράτος (Κουσαϊτης)
Κλ. Πολύκαστρου 17.00

Εύαθλος-ΑΠΣ Πτολεμαϊδα

Πετανίδου-Παπαθανασίου (Ελευθεριάδης)
Κλ. Ν. Ιωνίας Βόλου 18.00

Νίκη Βόλου-Ζέφυρος 02

Σαρακενίδης-Χρυσάφης (Μόρφης Στ.)
ΔΑΚ Αγρινίου 19.00

ΓΕ Αγρινίου-ΑΓΣ Ιωαννίνων

Τσακαλογιάννης-Μπακετέα (Μητσόπουλος)

Με νέες εμφανίσεις

για μεγαλύτερες επιτυχίες

Τις νέες της εμφανίσεις παρουσίασε η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου την περασμένη Τετάρτη, με τη φιλοδοξία να αποδειχθούν γούρικες και να φέρουν ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο κυανόλευκο τμήμα.

Με τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις να ξεκινούν σήμερα το απόγευμα, οι κυανόλευκοι παρουσίασαν νέες εμφανίσεις με τις οποίες θα αγωνιστούν στην επανεμφάνισή τους στις εθνικές κατηγορίες, κάνοντας την αρχή φέτος από τη Γ’ Εθνική.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο εστίασης Κ.Χ. 1948, όπου χαιρετισμό απεύθυναν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, κ. Στέργιος Φάτσης, αλλά και ο πρόεδρος της Δ.Ε. μπάσκετ κ. Μπάμπης Τουτουντζόγλου. Επίσης πραγματοποιήθηκαν ξεχωριστές βραβεύσεις. Όσον αφορά τις νέες εμφανίσεις, αυτές είναι: κυανόλευκη η πρώτη με οριζόντια ρίγα, ενώ η δεύτερη είναι χρώματος γκρι.

Επίσης παρουσιάστηκε και η εμφάνιση προθέρμανσης στο χρώμα του μπλε, με τη εταιρία CAP να ντύνει τους κυανόλευκους καλαθοσφαιριστές, πέραν από το ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης.

Την εκδήλωση παρουσίασε η υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της Ερασιτεχνικής Νίκης, κ. Αναστασία Φύσσα, με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, κ. Στέργιο Φάτση να αναφέρεται στην επιτυχημένη λειτουργία της Δ.Ε. μπάσκετ του συλλόγου, ενώ ευχήθηκε να μην υπάρξουν τραυματισμοί: «Υγεία σε όλους, οι αθλητές να μην έχουν κανέναν τραυματισμό. Η διοίκηση να έχει δύναμη και σιδερένιο στομάχι, γιατί έτσι πρέπει να είναι οι παράγοντες ώστε να επιμένουν στον προγραμματισμό τους και να τον τηρούν στο 100%. Πιστεύω πως ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου και όλοι οι συνεργάτες του, αυτό κάνουν. Η ομάδα δεν είναι για Γ’ Εθνική, όμως το τμήμα κρατά χαμηλά τον πήχη και όταν δοθεί η ευκαιρία δεν θα την αφήσει».

Ακολούθως, ο πρόεδρος της Δ.Ε. μπάσκετ κ. Μπάμπης Τουτουντζόγλου καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τον κόσμο που έδωσε το παρών στην εκδήλωση κι έκανε μία σύντομη αναδρομή στη θητεία της διοίκησης: «Πριν τρία χρόνια η Νίκη έφτασε να παίζει στο τοπικό πρωτάθλημα, μία κατηγορία που δεν ταιριάζει να βρίσκεται η ομάδα. Όταν αναλάβαμε δεν υπήρχε τίποτα. Ούτε ακαδημίες, ούτε ομάδα. Μία ομάδα ανθρώπων που αγαπάμε την ομάδα και είμαστε Νικιώτες, είπαμε να ασχοληθούμε και να ξαναφτιάξουμε την ομάδα και να την επαναφέρουμε εκεί που έπρεπε να είναι. Σ’ αυτά τα τρία χρόνια περάσαμε μεγάλες πίκρες, δεχθήκαμε μεγάλο πόλεμο και κάποιοι χάρηκαν που εξαφανιστήκαμε από το μπασκετικό στερέωμα. Είχαν ξεχάσει όμως πως σ’ αυτή την ομάδα αρκεί μία σπίθα για να ξαναφουντώσει μία μεγάλη φλόγα που λέγεται Νίκη Βόλου. Γιατί αυτό είναι η Νίκη Βόλου.

Φέτος θα αγωνιστούμε σε μία κατηγορία που είναι για εμάς αχαρτογράφητη περιοχή, όμως είμαστε πολύ δυνατοί αγωνιστικά και διοικητικά. Αυτή η προσπάθεια δεν θα είχε την ίδια δυναμική αν δεν είχε την ανάλογη στήριξη από τους χορηγούς, τον κόσμο που βοήθησε σημαντικά με την αγορά μίας κάρτας διαρκείας.

Επειδή τα οφέλη από μία ομάδα να αγωνίζεται στα υψηλότερα επίπεδα είναι σημαντικά για τον τόπο, θα πρέπει οι προσπάθειες να στηρίζονται από την τοπική κοινωνία. Πόσο μάλλον τις ιστορικές ομάδες του τόπου που εκπροσωπούν κόσμο, ιστορία και κουλτούρα. Έτσι μπορώ να πω πως η προσπάθειά μας στηρίχθηκε από την τοπική κοινωνία, μεγάλες εταιρείες και επιχειρηματίες. Είμαστε εδώ για να τους τιμήσουμε και να τους αναφέρουμε και να ξέρουν πως θα είμαστε δίπλα τους, όπως είναι αυτοί δίπλα μας.

Οι νέες εμφανίσεις μας είναι της εταιρείας CAP, της εταιρίας που προμηθεύει με στολές και το ποδοσφαιρικό τμήμα», αναφέροντας στη συνέχεια αστειευόμενος: «Πιστεύω πως θα μας κάνουν τόσο όμορφους όσο είμαστε κι εκτός αγωνιστικών χώρων».

Ακολούθως η Δ.Ε. μπάσκετ τίμησε ανθρώπους που συμβάλλουν στη φετινή προσπάθεια και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, τον πρόεδρο των κριτών, Μπάμπη Μαντούδη, τίμησε το μέλος της Δ.Ε. μπάσκετ, Δημήτρης Τσιόλκας, τον διαιτητή Θανάση Δεσλή ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ Νίκος Φαρμάκης, τον Παύλο Κρικελά, που στέκεται επί σειρά ετών δίπλα στο τμήμα μπάσκετ της Νίκης το μέλος της Δ.Ε. μπάσκετ Μιχάλης Τσιντσίνης, ενώ τιμητική πλακέτα

παρέλαβαν και χορηγοί όπως οι AUTO GAS ΚΟΠΑΝΟΣ (τιμητική πλακέτα στον κ. Αντώνη Κόπανο απένειμε ο παράγοντας της μπασκετικής Νίκης, Γιάννης Ζιάμας), ΔΙΑ ΤΥΡΟΣ ΚΑΡΑΚΑΝΑΣ (η βράβευση στον κ. Γιώργο Καρακάνα έγινε από το μέλος της Δ.Ε. Δημήτρη Μανώλη), ΕΨΑ (η βράβευση έγινε από τον αστυνομικό διευθυντή κ. Τόλια), ΠΑΝΟΣ ΧΡΩΜΑ (η βράβευση έγινε από τον κ. Μιχάλη Χατζηδημητρίου), ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ (η βράβευση έγινε από τον το μέλος της Δ.Ε. Χρήστο Αθανασιάδη), ΜΑΡΜΑΡΑ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗ και ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠΕ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου