ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο Καρπενήσι ο ΓΣ Αλμυρού

στο-καρπενήσι-ο-γσ-αλμυρού-272352

Με στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά και την επιβλητική πρεμιέρα που συνδυάστηκε από το τρίποντο και την πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Οπούντιο Μαρτίνου, ο ΓΣ Αλμυρού θα ταξιδέψει σήμερα το πρωί για το Καρπενήσι, όπου και θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΚ Βελούχι στις 4μ.μ.

Τόσο ο ΓΣΑ όσο και ο ΑΠΟΚ Βελούχι θα δώσουν σήμερα τον δεύτερό τους αγώνα, μιας και την πρώτη αγωνιστική ρεπό είχε ο ΓΣΑ και τη 2 ο σύλλογος του Καρπενησίου.

Για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, η ομάδα του Λάκη Μπακάλη θα ταξιδέψει χωρίς τους Ηλία Κωτσιαρίδη και Κώστα Κρανά, με τον πρώτο να είναι τραυματίας από την πρεμιέρα της περασμένης Κυριακής και τον δεύτερο να υποβάλλεται σε αρθροσκόπηση αύριο Δευτέρα. Ένα επιπλέον πρόβλημα για τον ΓΣΑ είναι το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου στο Καρπενήσι είναι από πλαστικό τάπητα.

Διαθέσιμοι για τη σημερινή αναμέτρηση είναι οι: Σταυράκης, Τσομπανόπουλος, Κοντογεωργάκης, Καψιώτης, Φαράντος, Τσιάτσιος, Μπαρούτας, Δημουλάς, Κυριάκος, Κόκκας, Τσόγκας, Στουρνάρας, Αλεξανδρής, Σαββίδης, Θωμαΐδης, Βούλγαρης, Κυπτίου, Κοντοβάς, Νάκας, Χολέβας και Φλίγκος.

Με την παράδοση μαζί του

Με την παράδοση στο πλευρό του ο ΓΣΑ θα βρεθεί σήμερα στο Καρπενήσι. Την περίοδο 1991-92 ο Γ.Σ. Αλμυρού με προπονητή το Θ. Μακρή έφυγε νικητής από το Καρπενήσι κερδίζοντας 0-1 το Βελούχι με γκολ στο 55’ του Κώστα Καράτερζη, παίζοντας και με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κώστα Σφέτσου, και έχοντας ηγετική μορφή στην άμυνα τον Δ. Κουτσουράκη, ενώ στο ματς αυτό έκανε ντεμπούτο ο Θανάσης Κωστούλας αγωνιζόμενος ως αριστερό μπακ.

Στον Αλμυρό ο Γ.Σ.Α. κέρδισε 7-1, με τους Πρατή και Μπέκα να πετυχαίνουν από 2 γκολ και τους Σφέτσο, Σκάκο και Κωστούλα από ένα.

Την περίοδο 1993-94 ο Γ.Σ.Α. ήταν νικητής (26/9/93) στο Καρπενήσι κερδίζοντας το Βελούχι 1-3 με γκολ που πέτυχαν οι Θ. Κωστούλας, Θ. Τσαπάρας και Δ. Γούργος, ενώ στον Αλμυρό με γυναίκα διαιτητή (Ρώσση, Αθήνας) ο ΓΣΑ κέρδισε το Βελούχι 2-0 με γκολ (75’) του Νίκου Μάντζαρη που λίγο πριν είχε μπει αλλαγή στη θέση του Θοδωρή, και του Δημήτρη Κωτούλα στο 85’.

Την περίοδο 2004-05 ο ΓΣΑ κέρδισε χωρίς αγώνα 0-2 το Βελούχι, ενώ στον Αλμυρό κέρδισε με 5-0, αλλά την περίοδο 2011-12 έχασε και τα δύο ματς.

Συγκεκριμένα στις 18/12/11: Βελούχι – Αλμυρός 1-0 (82’ Αναστασόπουλος) και 18/3/12: Αλμυρός – Βελούχι 0-1 (με γκολ του Αλεξ. Μπακαλίδη που αγωνίζεται και φέτος στην ομάδα του Καρπενησίου).

Σφυρίζει ο Κέκελος

Από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας είναι το διαιτητικό τρίο του αγώνα του Γ.Σ. Αλμυρού με το Βελούχι. Συγκεκριμένα, την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Παναγιώτης Κέκελος, με βοηθούς τους Παναγιώτη Βασιλόπουλο και Κωνσταντίνο Λυσάρη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου