ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ασταμάτητος ο Βόλος ΝΠΣ, επιβλήθηκε με 4-1 του ΑΟ Σελλάνων

ασταμάτητος-ο-βόλος-νπσ-επιβλήθηκε-με-4-272427

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Την τρίτη του διαδοχική νίκη σημείωσε το Σάββατο ο Βόλος ΝΠΣ, επικρατώντας με 4-1 του ΑΟ Σελλάνων στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης. Η ομάδα του Χουάν Φεράντο αντιμετώπισε με την απαιτούμενη σοβαρότητα το παιχνίδι και χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα συνέχισε την αήττητή της πορεία στο 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, στον οποίο και συμμετέχει.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν τέσσερις συνολικά φορές, με τον Ηλιόπουλο να πετυχαίνει δύο τέρματα, από ένα οι Ντόσης και Ντεντάκης, ενώ το μοναδικό τέρμα για τους φιλοξενούμενους σημείωσε ο Μάττας.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο ο Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Βόλου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιουργώντας κλασικές ευκαιρίες για να πάρει κεφάλι στο σκορ. Συγκεκριμένα, στο 7’ μετά από σέντρα του Ντεντάκη από τα δεξιά, η κεφαλιά του Μελισσόπουλου πέρασε λίγο πάνω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κουτσόπουλου, με τον ίδιο παίκτη στο αμέσως επόμενο λεπτό να βρίσκεται μέσα στην περιοχή, αλλά να μην κάνει καλό τελείωμα.

Μετά από σέντρα του Μελισσόπουλου στο 13’ ο Καμπαγιέρο έπιασε την κεφαλιά, με τον Κουτσόπουλο να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια την μπάλα. Ένα λεπτό αργότερα, μετά από κάθετη στον κενό χώρο του Πίτου Γκαρσία στον Μάντζη, ο τελευταίος πλάσαρε αδύναμα.

Οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 στο 17’ μετά από ωραία πάσα του Μάντζη στον Πίτου Γκαρσία, ο όποιος έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στον Ηλιόπουλο που πλάσαρε από κοντά, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Βόλου.

Μετά από προωθημένη μπαλιά στο 37’, η μπάλα κατέληξε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του ΑΟ Σελλάνων, με τον Κουτσόπουλο να βγαίνει από την εστία του, να απομακρύνει την μπάλα ασθενώς και αυτή να φθάνει στον Καμπαγιέρο, ο οποίος επιχείρησε να τον κρεμάσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, με τον Βόλο ΝΠΣ να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα ενός τέρματος.

Η επανάληψη

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν με άκρως επιθετικές διαθέσεις, προκειμένου να πετύχουν ένα ακόμη τέρμα, που θα απλοποιούσε σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση νίκη. Στο 48’ μετά από ωραίο άνοιγμα του Ηλιόπουλου στον Μελισσόπουλο, ο τελευταίος από πελονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Ενα λεπτό αργότερα ο Ντεντάκης σέντραρε από τα δεξιά, ο Καμπαγιέρο από το ύψος του πέναλτι δεν έπιασε την μπάλα όπως θα ήθελε, σπαταλώντας μια αξιόλογη ευκαιρία για την ομάδα του, όπως και στο 50’, όταν ο Ντεντάκης πάλι σέντραρε από την δεξιά πλευρά με τους Μάντζη και Ηλιόπουλο να μην προλαβαίνουν την μπάλα για να κάνουν το 2-0.

Το δεύτερο τέρμα ήρθε για τους γηπεδούχους στο αμέσως επόμενο λεπτό, όταν ο Ντόσης κινούμενος από τα αριστερά έκανε τις ντρίπλες και με έξοχη σέντρα-σουτ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Στο 55’ μετά από ωραία συνεργασία των παικτών των γηπεδούχων η μπάλα έφτασε στον Ηλιόπουλο, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 3-0, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Αντίθετα στο 64’ ο ΑΟ Σελλάνων απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι, όταν ο Κοντός μετά από εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Πατσιογιώργο να διώξει την μπάλα σε κόρνερ, όμως οι γηπεδούχοι έφτασαν στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος, με τον Πίτου Γκαρσία να σεντράρει από τα αριστερά και τον Ντεντάκη με έξοχο πλασέ στην κίνηση να γράφει το 4-0. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 4-1 με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή του Μάττα.

ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ (Φεράντο): Πατσιογιώργος, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Τζελίδης(51’ Ηλιάδης), Πιαστόπουλος, Μελισσόπουλος, Καμπαγιέρο(56’ Ζέρης), Μάνζης, Πίτου Γκαρσία(70’ Μηλιώτης), Ηλιόπουλος(64’ Δερμητζόγλου).

ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ ( Μπουρνάκας): Κουτσόπουλος, Τζάνης, Καραγκούνης(86’ Βουτσέλας), Αρχοντής, Κούρκουλας, Θεοδωρόπουλος(82’ Νικολάου), Μάττας, Δανιήλ(52’ Παπαδημητρίου), Βοκομάνοβιτς, Κοντός, Μαρούδας(67’ Μπακατσάς).

Μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής των γηπεδούχων Χουάν Φεράντο εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, εξαίροντας το αγωνιστικό πνεύμα, το οποίο επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης: «Πάρα πολλά παιχνίδια είναι δύσκολα, διότι η αντίπαλη ομάδα έχει μια πάρα πολύ συμπαγή αμυντική συμπεριφορά. Πρέπει να έχουμε δύο με τρεις επιλογές στην επίθεσή μας και αμέσως να δείχνουμε μεγάλη προσοχή στην άμυνα. Για εμένα το πιο σημαντικό είναι ότι μετά το πρώτο γκολ οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν να πετύχουν και άλλα τέρματα. Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας μας. Είναι πολύ σημαντικό, καθώς όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αλλά τώρα το πιο σημαντικό είναι να ξεκουραστούμε, γιατί την Τετάρτη ακολουθεί ένα ακόμη παιχνίδι».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου