ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με στόχο τη διατήρηση στην κορυφή

με-στόχο-τη-διατήρηση-στην-κορυφή-274561

Με στόχο να διατηρηθεί στην κορυφή, δίνοντας συνέχεια στο απόλυτο των νικών, ο ΝΠΣ Βόλος θα υποδεχτεί σήμερα στις 4 μμ. στη Νεάπολη και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής τον ΑΟ Σελλάνων που είναι χωρίς νίκη, με μια ήττα και μια ισοπαλία.

Ο Volos NFC θέλει και σήμερα μια άνετη επικράτηση μετά τις νίκες επί του Αστέρα Ιτέας (5-0) στο ίδια γήπεδο και επί του Ρήγα (2-3) την περασμένη Κυριακή στο Βελεστίνο.

Από τον προπονητή Χουάν Φεράντο δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Volos NFC για τον σημερινό αγώνα πρωταθλήματος με τον ΑΟ Σελλάνων, που θα διεξαχθεί στις 4μ.μ. στο Δημοτικό στάδιο Νεάπολης. Αυτοί είναι οι εξής: Πατσιογιώργος, Μπουργάνης, Καλαμίδας, Ντόσης, Ντεντάκης, Ζέρης, Δημόπουλος, Ηλιάδης, Τζελίδης, Πιαστόπουλος, Καμπαγιέρο, Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος, Μάντζης, Κυπαρίσσης, Διμηνάς, Μελισσόπουλος, Δεμηρτζόγλου και Μηλιώτης.

Στις εξέδρες του γηπέδου μπορούν να εισέρχονται ΜΟΝΟ οι κάτοχοι κάρτας μέλους του Volos NFC, ενώ η είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά είναι δωρεάν.

Οι κάτοχοι κάρτας μέλους θα εισέρχονται από τη Θύρα 2 του γηπέδου (οδός Ύδρας) αλλά και από τη Θύρα 1 (οδός Ευστρατίου Αργέντη), ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιούν και τα πάρκινγκ του σταδίου, ενώ οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται δωρεάν από τη θύρα 1 (οδός Ευστρατίου Αργέντη).

Το παιχνίδι του ΝΠΣ Βόλος με τον ΑΟ Σελλάνων θα διευθύνει ο Ευάγγελος Λαθύρης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, με βοηθούς τους Στέλιο Καραγιάννη και Γιώργο Λιτοσελίτη από την ίδια Ένωση.

Η διοίκηση του Volos NFC στοχεύει να μετατρέψει και τον σημερινό αγώνα σε μία ποδοσφαιρική γιορτή, και γι’ αυτό τον λόγο σε ανακοίνωσή της «καλεί όλους τους μικρούς μαθητές μαζί με τους συνοδούς τους να βρεθούν στο Δημοτικό στάδιο της Νεάπολης ώστε να δώσουν ξεχωριστό χρώμα στις εξέδρες του γηπέδου».

Στις 4μ.μ. στο Δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, ο Volos NFC υποδέχεται τον ΑΟ Σελλάνων για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, και σημειώνεται ότι στα παιδιά, κατά την είσοδό τους στις εξέδρες του γηπέδου, θα μοιραστούν δωρεάν μπλουζάκια στα χρώματα της ομάδας, ενώ θα τους δοθεί και από ένα αναψυκτικό ή χυμός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου