ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μονόδρομος η νίκη

μονόδρομος-η-νίκη-496596

Απέναντι στη Δόξα Κρανούλας θα παραταχθεί σήμερα στις 4 μ.μ. η Νίκη Βόλου, θέλοντας πάση θυσία τους τρεις βαθμούς στο ντεμπούτο του Αρμάντο Μαρέντζι στον κυανόλευκο πάγκο. Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής οι κυανόλευκοι έχουν ως μοναδικό σκοπό την εξασφάλιση των τριών βαθμών που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στο στόχο τους.

Όπως έχει τονιστεί επανειλημμένα τη φετινή χρονιά στόχος της ομάδας της Νέας Ιωνίας είναι η άνοδος αλλά μέχρι στιγμής οι κυανόλευκοι δεν έχουν καταφέρει να κάνουν το δυναμικό ξεκίνημα που επιθυμούσαν, αφού δεν μπόρεσαν στις πρώτες δύο αγωνιστικές να πάρουν τη νίκη, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα την παραίτηση του τέως τεχνικού Χόρχε Μπάριος. Στην περασμένη αγωνιστική τα ηνία της ομάδας ανέλαβε προσωρινά ο Αγγελος Καρρόπουλος, οδηγώντας τον σύλλογο στην πρώτη του φετινή νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο της Ηράκλειας Σερρών απ’ όπου η Νίκη με ένα γκολ του Ντάνισιτς έφυγε με τους τρεις βαθμούς. Μεσοβδόμαδα ο Κροάτης επιθετικός αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα, αλλά τίθεται πλέον στη διάθεση του συμπατριώτη του τεχνικού. Μοναδικές απουσίες για την ομάδα της Νέας Ιωνίας θα είναι αυτές του Βαγγέλη Στουρνάρα αλλά και του Μιχάλη Κουτσογιάννη, με τον πρώτο να ακολουθεί αποθεραπεία και τον δεύτερο να είναι τιμωρημένος. Στα θετικά για την σημερινή αναμέτρηση συγκαταλέγεται και το γεγονός πως ο Κώστας Καρακώστας έχει ξεπεράσει με την σειρά του το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Οι κυανόλευκοι πραγματοποίησαν χθες την τελευταία τους προπόνηση-χαλάρωμα στο γήπεδο της Δημητριάς και στη διάθεσή της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι: Πέτρος Μπαϊμάκης, Γκιουβενιργκίν Κόσογλου, Κώστας Καρακώστας, Κώστας Τσικνίδης, Αγγελος Αργύρης, Γιώργος Γραμματικόπουλος, Νίκος Παπαδήμας, Αγγελος Διγκόζης, Στέλιος Μαϊστρέλλης, Βασίλης Σαμαράς, Παναγιώτης Πετράς, Αντε Ντάνισιτς, Γιώργος Βακουφτσής, Αντώνης Σωτρίνης, Πάμπλο Μασίας, Χοσέ Μαλντονάδο, Γιάννης Χρυσοχοΐδης, Αντώνης Βλάχος, Πολύβιος Παπαϊωάννου και Ανέστης Νάστος.

Ο κ. Μπλούνας Ιωάννης από την Ενωση της Φθιώτιδας θα είναι ο άρχοντας του αγώνα, ενώ βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Ανέστης Δουδούμης και Αντώνιος Διπλάρης από τους συνδέσμους της Φθιώτιδας και της Καρδίτσας αντίστοιχα. Τέλος χρέη τέταρτου θα αναλάβει ο κ. Ιωάννης Σωσώνης, επίσης από τον ΣΔΠ Φθιώτιδας.

Και τυπικά Μαρέντζι

Προπονητής της Νίκης Βόλου είναι και τυπικά από χθες ο Αρμάντζο Μαρέντζι, μιας και υπέγραψε στο συμβόλαιο που του προτάθηκε από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Ο 48χρονος τεχνικός είχε χθες συνάντηση με τον Στράτο Γιδόπουλο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν και πληρωμές των παικτών. Ο Γιδόπουλος είχε συνάντηση και με τους συνεργάτες του στο Βόλο και συζητήθηκαν αρκετά θέματα που αφορούν στη λειτουργία της ομάδας.

Η Δόξα Κρανούλας

Στην 5η θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς βρίσκεται η ομάδα της Δόξας Κρανούλας, έναν περισσότερο από ό,τι έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα η ομάδα της Νίκης. Την περασμένη αγωνιστική η σημερινή αντίπαλος της Νίκης αναδείχθηκε ισόπαλη, αποσπώντας λευκή ισοπαλία στην έδρα της Ζακύνθου η οποία και ήταν η δεύτερη σε τρεις αγωνιστικές. Για τη δεύτερη αγωνιστική δεν τα κατάφερε εντός έδρας με τον Εθνικό Φιλιππιάδας και αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1. Στην πρώτη κιόλας αγωνιστική γεύτηκε την χαρά του διπλού, αφού επιβλήθηκε του Ναυπακτιακού με 1-0. Ο τεχνικός Γιώργος Λαδιάς δεν θα έχει στη διάθεση του των Πολωνό επιθετικό Καμίλ Κρολ αλλά και τον έμπειρο μέσο Στράτο Γκαρόζη, μιας και αμφότεροι είναι τιμωρημένοι.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου