ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έδειξε την ταυτότητά του

έδειξε-την-ταυτότητά-του-496618

«Ο Ολυμπιακός Βόλου έδειξε την ταυτότητά του στο β’ ημίχρονο» δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης. «Σίγουρα δεν περιμέναμε ένα τέτοιο ξεκίνημα έτσι όπως ήταν το α’ ημίχρονο. Στα πρώτα 7’ λεπτά δεχτήκαμε ένα γρήγορο και φτηνό γκολ το οποίο αύξησε έτσι ακόμη περισσότερο το βάρος που είχαμε όλη αυτή την εβδομάδα, με έναν Ολυμπιακό που πιέζει. Το περιμέναμε αυτό και μέσα στην έδρα του ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για να μπορέσουμε να ισορροπήσουμε. Από ‘κει και πέρα το πλάνο άλλαξε. Προσπαθήσαμε να φέρουμε τον Ούμπιντες κοντά στον Σολάκη για να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό και να δείξουμε πως υπάρχει δεύτερος επιθετικός. Αυτό δεν έγινε και στη συνέχεια υπήρχε πίεση και δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ σε ένα ημίχρονο που μόνο παρακολουθούσαμε.

Στην επανάληψη για 25-30 λεπτά ο Ολυμπιακός Βόλου έδειξε την ταυτότητα που έχει στο πρωτάθλημα φέτος, που είναι η πίεση αλλά και το πρέσινγκ. Πήραμε ρίσκο με τον Καπετάνο και καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ, ενώ αν λειτουργούσαμε πιο έξυπνα πολύ πιθανό να είχαμε 2-3 ακόμα ευκαιρίες».

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε διευκρίνισε στην συνέντευξη Τύπου ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε… καθαρίσει πιο νωρίς το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ ανέλυσε και το σκεπτικό της χρησιμοποίησης του Κέβιν Μιραλάς.

]«Είχαμε την ευκαιρία να… καθαρίσουμε πολύ νωρίτερα τον αγώνα.

Όμως ήρθαμε στο ματς με πολύ σεβασμό στον αντίπαλο. Ξέραμε πως παίζει με δύναμη και ένταση και ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα.

Πετύχαμε το γκολ. Φαινόταν πως είχαμε αφήσει τους επιθετικούς μπροστά. Το ματς παιζόταν από το ένα τέρμα στο άλλο. Είναι μία από τις στιγμές που περνάει πολύ δύσκολα ο προπονητής.

Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Με πολλή ένταση και δύο γκολ. Όλα καλά μέχρι εκεί. Μετά έπεσε ο ρυθμός».

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου