ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να σπάσει το αήττητο θέλει ο Ρήγας Φεραίος

να-σπάσει-το-αήττητο-θέλει-ο-ρήγας-φερα-276225

Με στόχο να σπάσει το αήττητο του αντιπάλου που έχει δυο νίκες σε δύο ματς αγωνίζεται την Κυριακή 15/10 στις 16.00 ο Ρήγας Φεραίος στη Βοιωτία και στο δημοτικό στάδιο Άσπρων Σπιτιών με αντίπαλο τον Αμβρυσσέα Διστόμου, για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Ρήγας, έχοντας κερδίσει στην πρεμιέρα τη Νίκη (0-1) στον Βόλο και έχοντας χάσει την περασμένη Κυριακή στο Βελεστίνο (2-3) από τον ΝΠΣ Βόλος, έχει να αντιμετωπίσει έναν Αμβρυσσέα που ξεκίνησε δυναμικά κερδίζοντας 0-1 στο Νεοχώρι τον Διγενή με γκολ του Λεωνίδα Κωστούλα, που πέτυχε άλλα δυο γκολ στο 3-1 της περασμένης Κυριακός επί του Αστέρα Ιτέας

Την κυριακάτικη αναμέτρηση του Ρήγα με τον Αμβρυσσέα θα διευθύνει ο Δημήτριος Καλαμάτας από την ΕΠΣ Εύβοιας, με βοηθούς τους Δαυίδ Πριόνα και Περικλή Δέλχα από την ίδια Ένωση.

*Η διοίκηση του Α.Σ. Ρήγας Φεραίος, με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τον επιφανή νομικό και συμπαραστάτη επί σειρά ετών της ομάδας κ. Ιωάννη Σαμαρά, για τις νομικές συμβουλές καθώς και για την αμέριστη στήριξή του.

Επίσης, ο Ρήγας ευχαριστεί τον Αθλητικό – Πολιτιστικό Σύλλογο της Αγίας Παρασκευής Βόλου, για την παραχώρηση του 18χρονου ποδοσφαιριστή Γιώργου Παπακώστα, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια της ιστορικής ομάδας του Βελεστίνου στην 5η συνεχόμενη παρουσία της στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου