ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αύριο για το 3 στα 3 ο ΝΠΣ Βόλος με ΑΟ Σελλάνων

αύριο-για-το-3-στα-3-ο-νπσ-βόλος-με-αο-σελλά-276248

Με την καλύτερη επίθεση, θέλει συνέχεια στο απόλυτο νικών αύριο ο ΝΠΣ Βόλος, που μετά της νίκες επί του Αστέρα Ιτέας (5-0) και του Ρήγα (2-3) θα υποδεχτεί στη Νεάπολη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στην Γ’ Εθνική, τον ΑΟ Σελλάνων που είναι χωρίς νίκη, με μια ήττα και μια ισοπαλία.

Υπενθυμίζουμε ότι στις εξέδρες του γηπέδου μπορούν να εισέρχονται ΜΟΝΟ οι κάτοχοι κάρτας μέλους του Volos NFC, ενώ η είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά είναι δωρεάν.

Οι κάτοχοι κάρτας μέλους θα εισέρχονται από τη Θύρα 2 του γηπέδου (οδός Ύδρας) αλλά και από τη Θύρα 1 (οδός Ευστρατίου Αργέντη), ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιούν και τα πάρκινγκ του σταδίου, ενώ οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται δωρεάν από τη θύρα 1 (οδός Ευστρατίου Αργέντη).

Σημειώνεται ότι στα παιδιά, κατά την είσοδό τους στις εξέδρες του γηπέδου θα μοιραστούν μπλουζάκια στα χρώματα της ομάδας, ενώ θα τους δοθεί και από ένα αναψυκτικό ή χυμός.

Το παιχνίδι του ΝΠΣ Βόλος με τον ΑΟ Σελλάνων, το οποίο θα διεξαχθεί Σάββατο 14/10 στις 16.00 στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, θα διευθύνει ο Ευάγγελος Λαθύρης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, με βοηθούς τους Στέλιο Καραγιάννη και Γιώργο Λιτοσελίτη από την ίδια Ένωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου