ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Ενθουσιασμός για την επιστροφή…»

ενθουσιασμός-για-την-επιστροφή-277262

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Πώς και πώς περιμένουν τον αγώνα του Σαββάτου οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, οι οποίοι μετά την πρεμιέρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και την έξοδο στο Προάστιο της Καρδίτσας, θα βρεθούν μεθαύριο Σάββατο στο Π. Μαγουλάς.

Στην ιστορική τους έδρα οι κυανόλευκοι θα φιλοξενήσουν τον Αχιλλέα Φαρσάλων το ερχόμενο Σάββατο στις 4μ.μ., και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής θέλουν και πάλι με τη βοήθεια του κόσμου τους να φθάσουν στην επίτευξη ακόμη μιας επιτυχίας.

Για το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των κυανόλευκων μίλησε ο προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος, ο οποίος τόνισε πως επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες του θα αποτελέσει η παρουσία του κόσμου στην κερκίδα. Αναλυτικά όσα σχολίασε μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Blue Heart FM»:

Για το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας: «Υπάρχει ενθουσιασμός για την επιστροφή της ομάδας στο Π. Μαγουλάς. Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα μας και θα μας στηρίξει μ’ αυτά που βλέπει να γίνονται. Μπορεί να έχουμε κάποιες ελλείψεις αλλά ο κόσμος θα αποτελέσει το επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες. Το ματς είναι κομβικό και είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σ’ αυτό. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Παράλληλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας με μία καλή εμφάνιση. Είναι σημαντικό να πιέζουμε, να παίρνουμε κεφάλι στο σκορ και να παίρνουμε το αποτέλεσμα. Σε άλλα παιχνίδια σε βοηθάει η τύχη και σε άλλα όχι.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν έχουν ξαναπαίξει στο “Π. Μαγουλάς”. Τους έχουμε προετοιμάσει για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν και ειδικά οι ξένοι θα μείνουν έκπληκτοι».

Για την προετοιμασία και τους αμφίβολους Ιορδανίδη – Σούσκιν:«Ελπίζουμε να κυλήσει χωρίς απρόοπτα η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου. Ο Ιορδανίδης κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος, ενώ οι πιθανότητες για τη συμμετοχή του Σούσκιν είναι μοιρασμένες».

Για την εικόνα της ομάδας του στα μέχρι σήμερα παιχνίδια και για το τι περιμένει στη συνέχεια: «Στον αγώνα με τον ΑΟ Σελλάνων δεν είχαμε καλή εικόνα, παρόλο που κερδίσαμε. Πρέπει να διορθώσουμε αδυναμίες που έχουμε εντοπίσει. Επιθετικά θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι. Στο παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο ήταν άδικο που δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε, καθώς υπερείχαμε στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Επαναλαμβάνω, πως παίζει ρόλο και η τύχη. Όλη η προσπάθεια της ομάδας είναι να φτάσει η μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Πιστεύω πως θα έρθουν και τα γκολ, είναι θέμα χρόνου. Δεν μπορεί μία ομάδα να φορμαριστεί από τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Αν γινόταν αυτό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ύποπτο».

Με διαιτητή τον Λεωνίδα

Από την ΕΠΣ Τρικάλων ο κ. Στυλιανός Λεωνίδας είναι ο εκλεκτός της ΚΕΔ/ΕΣΠΟ προκειμένου να διευθύνει το παιχνίδι ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Αχιλλέα Φαρσάλων, μεθαύριο Σάββατο 14 Οκτωβρίου στο γήπεδο Π. Μαγουλάς. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 4ο όμιλο βοηθοί του θα είναι επίσης από την ΕΠΣ Τρικάλων οι κ.κ. Κωνσταντίνος Σταφυλάς και Χρήστος Μπάλας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Στέφανος Καλυβιώτης από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Στο παρελθόν, ο κ. Λεωνίδας διεύθυνε το περσινό παιχνίδι ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την Πύδνα Κίτρους, το οποίο είχε λήξει ισόπαλο με 1-1 στις 19 Μαρτίου. Το σαββατιάτικο θα είναι το 12ο παιχνίδι του στην κατηγορία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου