ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγιασμός για… πολλά γκολ στο Βελεστίνο

αγιασμός-για-πολλά-γκολ-στο-βελεστίν-278903

Με στόχο να γεμίσουν για ακόμη μία χρονιά τα αντίπαλα δίχτυα αλλά και να χαρούν όσο το γίνεται περισσότερο το ποδόσφαιρο, πραγματοποιήθηκε χθες στο Βελεστίνο ο αγιασμός των τμημάτων υποδομής του Ρήγα Φεραίου.

Εκτός από τους λιλιπούτειους κυανόλευκους και αυριανούς πρωταγωνιστές της ομάδας του Ρήγα Φεραίου, το παρών έδωσαν χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου οι γονείς τους, ο υπεύθυνος Ακαδημίας Βασίλης Κουμανίδης, οι πέντε προπονητές αλλά και το μέλος του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ρήγα Φεραίου, π. Θεοφάνη Μανούρα, που τέλεσε και τον αγιασμό.

Παρουσία και της Διοίκησης του Ρήγα Φεραίου, ο υπεύθυνος της Ακαδημίας κ. Βασίλης Κουμανίδης, ανέφερε πως η Ακαδημία μετρά πλέον κοντά στα 90 παιδιά, ηλικίας 5 έως 14 ετών, με τις προπονήσεις να έχουν ξεκινήσει εδώ και περίπου ένα μήνα, με τους μικρούς μάγους της στρογγυλής θεάς να είναι χωρισμένοι σε 5 ηλικιακά γκρουπ.

Παρόντες και οι τέσσερις προπονητές: Χρήστος Σπαθής, Γιώργος Αλεξίου, Βασίλη Τσουμπέκος, Γιώργος Χατζής, οι οποίοι έκαναν και εκείνοι τα πρώτα τους βήματα στη «Μασία» του Βελεστίνου, ενώ στο δυναμικό και ως προπονητής και απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Τρικάλων ήρθε να προστεθεί και ο επιθετικός του Ρήγα, Αντώνης Τζοβάρας.

Σημειώνεται πως ο Ρήγας θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣΘ με τρεις ομάδες, έχοντας κατακτήσει και πέρυσι τον τίτλο στο Μεικτό, ενώ οι εγγραφές συνεχίζονται με την Ακαδημία να μετρά επίσης και δύο κορίτσια στο δυναμικό του.

Ο Γιώργος Χατζής, που κρέμασε φέτος το καλοκαίρι τα παπούτσια του ποδοσφαιριστή, συνεχίζει να προσφέρει στον σύλλογο στον οποίο ανδρώθηκε ως προπονητής των Ακαδημιών αλλά και ως μέλος της διοίκησης, για να δηλώσει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Περίπου 100 παιδιά “φοιτούν” πλέον στην Ακαδημία κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Σκοπός είναι να φέρουμε τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και γι’ αυτό γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τον κ. Κουμανίδη και τους υπόλοιπους προπονητές. Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος θα συμμετέχουμε με ακόμη ένα γκρουπ στο πρωτάθλημα υποδομών.

Σίγουρα υπάρχει πολύ ταλέντο κι ελπίζουμε να γίνουν μελλοντικά ποδοσφαιριστές και στην πρώτη ομάδα, αλλά προς αυτό τον σκοπό χρειαζόμαστε και τους γονείς δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια».

ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου