ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάλεσμα Γιδόπουλου για αύριο

κάλεσμα-γιδόπουλου-για-αύριο-497072

Για την αναμέτρηση με την Δόξα Κρανούλας είναι πανέτοιμη η ομάδα της Νίκης, η οποία αύριο στις 4 μ.μ. θα αγωνιστεί στην Νεάπολη διεκδικώντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα μετά και από το τρίποντο που πήρε κόντρα στην ομάδα του Μ. Αλέξανδρου. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου Στράτος Γιδόπουλος απηύθυνε κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας για τα επόμενα δύο παιχνίδια της ομάδας.

Με δηλώσεις του ο κ. Γιδόπουλος τόνισε: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας τόσο στο αυριανό, όσο και στο επόμενο ματς της ομάδας μας με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Καλούμε τον 12ο παίκτη της ομάδας μας να μας συμπαρασταθεί και στα δύο συνεχόμενα παιχνίδια έδρας, γιατί πιστεύουμε πως με τη βοήθειά του η Νίκη θα βρίσκεται την Τετάρτη το απόγευμα στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Νίκη πρέπει και μπορεί να ανοίξει τα φτερά της ξανά. Είμαστε βέβαιοι για την αγωνιστική ανάκαμψη και παραμένουμε ακόμη μέσα στο στόχο μας που είναι η άνοδος. Η παρουσία του κάθε φιλάθλου μας είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την αντεπίθεσή μας. Καλούμε τον καθένα που μπορεί να μας ενισχύσει με την φωνή του και το χειροκρότημά του να βρεθεί στο γήπεδο μαζί μας για να πανηγυρίσουμε ακόμη μία νίκη».

Σήμερα υπογράφει ο Μαρέντζι

Προπονητής της Νίκης Βόλου θα είναι από σήμερα και τυπικά ο Αρμάντο Μαρέντζι. Ο Στράτος Γιδόπουλος αναμένεται σήμερα στο Βόλο προκειμένου ο νέος τεχνικός των κυανόλευκων να υπογράψει παρουσία του την συμφωνία της συνεργασίας των δύο πλευρών. Αλλωστε ο Αρμάντο Μαρέντζι από την περασμένη Τρίτη προπονεί την νέα του ομάδα και σήμερα θα μπουν και οι υπογραφές στο συμβόλαιο που του έχει προταθεί. Μέχρι σήμερα υπήρχαν φήμες πως ο προπονητής της Νίκης θα είναι άλλος, ωστόσο η επιλογή του Στράτου Γιδόπουλου για τον πάγκο είναι ο 48χρονος Κροάτης ο οποίος μάλιστα θα ντεμπουτάρει αύριο στον κυανόλευκο πάγκο. Από εκεί και πέρα η σημερινή ημέρα εκτός από την συμφωνία ανάμεσα σε Μαρέντζι και ΠΑΕ περιλαμβάνει και πληρωμές για το ποδοσφαιρικό τμήμα που με γεμάτες τσέπες θα αντιμετωπίσει την Δόξα Κρανούλας.

Απόντες Κουτσογιάννης και Στουρνάρας

Από την αυριανή αναμέτρηση απόντες θα είναι οι Μιχάλης Κουτσογιάννης και Βαγγέλης Στουρνάρας, με τον Κροάτη τεχνικό να μην υπολογίζει στις δυνάμεις των δύο ποδοσφαιριστών, μιας και ο πρώτος είναι τιμωρημένος, ενώ ο δεύτερος είναι τραυματίας. Οι κυανόλευκοι προπονήθηκαν χθες στο γήπεδο του Στεφανοβικείου, ενώ σήμερα στις 10 π.μ. θα κάνουν χαλάρωμα στο γήπεδο της Δημητριάδος.

Σε διάθεση τα διαρκείας

Στη διάθεση των φίλων της Νίκης Βόλου βρίσκονται ήδη τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. Η τιμή τους ξεκινά από τα 100 ευρώ, ενώ διατίθενται επίσης διαρκείας των 150, 200 και 250 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται μέσω της ΠΑΕ, ενώ για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 24210-66128 και 6979492113. Παράλληλα ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και της Ερασιτεχνικής Νίκης. Τα εισιτήρια ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ και ποδοσφαίρου των Νέων Αθλητών. Η τιμή των καρτών διαρκείας είναι 40 ευρώ και διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του συλλόγου (Μαιάνδρου 14, ώρες 11:00-13:00 & 19:00-21:00) καθώς και από τα μέλη του Δ.Σ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210 60320.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου