ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλεξίου: «Είναι εκτός περιοχής»

αλεξίου-είναι-εκτός-περιοχής-280618

Ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του και των συμπαικτών του ήταν ο Γιώργος Αλεξίου, εκπροσωπώντας με διπλή ιδιότητα την ομάδα του Ρήγα Φεραίου στη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής, για να σχολιάσει αναφορικά με τη φάση του πέναλτι που ισοφάρισε ο Βόλος ΝΠΣ, πως το μαρκάρισμα ήταν εκτός περιοχής. Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιώργος Αλεξίου ανέφερε τα παρακάτω: «Ήταν ένα δύσκολο αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Ήταν ένα παιχνίδι στην έδρα μας και θέλαμε να το κερδίσουμε. Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο, αλλά όπως έχουμε δείξει όλα αυτά τα χρόνια έχουμε μια ομάδα που χτυπάει όλα τα ντέρμπι επί ίσοις όροις. Σίγουρα το να πάρεις ένα θετικό αποτέλεσμα από μια ομάδα η οποία κάνει πρωταθλητισμό χρειάζεται τύχη, την οποία δεν είχαμε. Αυτό που κρατάμε είναι το μαχητικό πνεύμα, το οποίο μας διέπει όλα αυτά τα χρόνια και φέτος θέλουμε να το δείξουμε σε μεγαλύτερο βαθμό. Ως προπονητές είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοση της ομάδας. Είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία με τον Χατζηθανασίου για να κάνουμε το 2-0. Πίεσε ο αντίπαλος, είναι μια ποιοτική ομάδα και έφτασε στην ισοφάριση με ένα πέναλτι στο οποίο εμπλέκομαι εγώ και νομίζω πως είναι εκτός περιοχής. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά για το παιχνίδι, παλέψαμε μέχρι το 90’. Τώρα πρέπει να καθίσουμε, να διορθώσουμε τα λάθη μας, είναι ακόμη δεύτερη αγωνιστική και θα κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια με το ανάλογο πάθος και την ανάλογη θέληση να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Υπάρχουν παράπονα και για τη φάση του δεύτερου γκολ, αλλά μέσα στην ένταση σίγουρα τα βλέπουμε κι εμείς αλλιώς».

Φεράντο: «Να έχουμε καλύτερη απόδοση»

Από την πλευρά του ο τεχνικός των κυανέρυθρων Χουάν Φεράντο δήλωσε: « Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δύο με τρεις καλές ευκαιρίες για να πετύχουμε και άλλα τέρματα. Δεν είχαμε καλή παρουσία στην άμυνα απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ καλή στις στατικές φάσεις καις τις αντεπιθέσεις. Είναι ακόμη το δεύτερο παιχνίδι, θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και να έχουμε ακόμη καλύτερη απόδοση».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου