ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πλημμύρισαν» την παραλία του Βόλου για τη Φλόγα [photos]

πλημμύρισαν-την-παραλία-του-βόλου-γ-281186

Για 5η συνεχόμενη χρονιά η Παραλία του Βόλου πλημύρισε από χιλιάδες κόσμου, ο οποίος για φιλανθρωπικό σκοπό έτρεξε για τη ΦΛΟΓΑ, δίνοντας ξεχωριστά μηνύματα.

Ο φιλανθρωπικός αγώνας «τρέχουμε για τη ΦΛΟΓΑ» ξεπέρασε σε συμμετοχή και τις πιο τρελές προσδοκίες, μιας και οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 2.000. Η συμμετοχή του κόσμου μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη, που εξαντλήθηκαν όλοι οι αριθμοί, με συνέπεια να κατασκευαστούν επιτόπου χειρόγραφοι αριθμοί.

Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου πως οι πρώτοι τερμάτισαν σε χρόνο 6 λεπτών και πριν ακόμη οι 2.000 συμμετέχοντες να έχουν περάσει τη γραμμή εκκίνησης για να ξεκινήσουν τον αγώνα!

Απλοί πολίτες, αθλητές και μέλη όλων των αθλητικών σωματείων της Μαγνησίας, μέλη όλων πολιτιστικών και κοινωνικών συλλόγων, δυνάμωσαν το μήνυμα σε έναν αγώνα με ξεχωριστό σκοπό στον οποίο συμμετείχαν και επισκέπτες από άλλες πόλεις και περιοχές όπως από Τύρναβο και Σοφάδες, ενώ μόνο για τον αγώνα, ήρθαν με το πλοίο αθλητές και από τη Σκόπελο. Ιδιαίτερη ήταν η παρουσία των μελών του σωματείου Ιππόκαμπος.

Με σύνθημα «τρέχουμε για τη ΦΛΟΓΑ» οι συμμετέχοντες έστειλαν μήνυμα αγάπης, δίνοντας δύναμη για τον αγώνα παιδιών με καρκίνο και τον σύλλογο ΦΛΟΓΑ.

Τον αγώνα διοργάνωσε η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ» και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου. Επίσης, συμμετείχε η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, με τα μέλη της να προσφέρουν εθελοντικά τη βοήθειά τους, ενώ ο αγώνας είχε συμβολικό αντίτιμο των τριών ευρώ, όπως ορίσθηκε από τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ».

Στη διαδρομή των 2 χιλιομέτρων περίπου δεν υπήρξαν νικητές και χαμένοι και όλοι έδωσαν το σύνθημα για την επόμενη χρονιά, παιδιά, γονείς, αθλητές, άνθρωποι τρίτης ηλικίας, όλοι μαζί μια παρέα, για να διαδηλώσουνε εκ νέου τη χαρά για ζωή και για υποστήριξη του ενός στον άλλο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου