ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φουλάρει τις μηχανές για Κυριακή

φουλάρει-τις-μηχανές-για-κυριακή-497445

Η αναμέτρηση της Κυριακής απέναντι στην Δόξα Κρανούλας βρίσκεται στο μυαλό όλων των ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου. Οι κυανόλευκοι θέλουν να έχουν συνέχεια στις επιτυχίες μετά τους πρώτους τρεις βαθμούς που πήραν στην Ηράκλεια Σερρών κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο ικανοποιώντας έτσι και τους φίλους τους.

Οι προπονήσεις της ομάδας της Νίκης συνεχίστηκαν και χθες, ενώ αύριο θα ολοκληρωθούν με ένα τυπικό χαλάρωμα. Από την χθεσινή προπόνηση που διεξήχθη στην Νεάπολη απών ήταν ο Αγγελος Διγκόζης με τον αρχηγό των κυανόλευκων να απουσιάζει λόγω ίσως που τον ταλαιπωρεί. Παρά την απουσία του έμπειρου μέσου δεν υπάρχει ανησυχία για μη συμμετοχή του τον Κυριακάτικο αγώνα, καθώς περιμένει πως και πως μαζί με τους συμπαίκτες του να αγωνιστούν μπροστά στο κοινό τους το οποίο θα τους ωθήσει στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Από εκεί και πέρα απόντες θα είναι επίσης ο Βαγγέλης Στουρνάρας ο οποίος παραμένει τραυματίας από την πρώτη αγωνιστική ενώ εκτός του δυναμικού αμυντικού θα απουσιάσει και ο Μιχάλης Κουτσογιάννης που είδε την κόκκινη κάρτα στο ματς της Ηράκλειας.

Υπογράφει αύριο ο Μαρέντζι

Ο Αρμάντο Μαρέντζι θα είναι ο προπονητής της Νίκης Βόλου για την συνέχεια της φετινής σεζόν. Ο τεχνικός από την Κροατία βρίσκεται κοντά στην ομάδα από την περασμένη Κυριακή οπότε και την παρακολούθησε στο τελευταίο της παιχνίδι. Ο Μαρέντζι μάλιστα προπονεί την ομάδα του από την περασμένη Τρίτη και θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει και τυπικά τον Χόρχε Μπάριος μετά και την τρίτη αγωνιστική κατά της οποίας ο Αγγελος Καρρόπουλος εκτέλεσε χρέη υπηρεσιακού προπονητή. Το μόνο που απομένει για τον Αρμάντο Μαρέντζι είναι το τυπικό της υπόθεσης οπότε και θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσφέρει η ΠΑΕ αύριο Σάββατο οπότε και θα βρεθεί στον Βόλο και ο ισχυρός άνδρας Στράτος Γιδόπουλος. Μέχρι στιγμής έχουν βγει στο φως αρκετά σενάρια τα οποία αναμένεται να διαψευστούν αύριο με το τυπικό της υπόθεσης ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Επίσκεψη Μαβίδη στην Κλούβα

Στο Παντελής Μαγουλάς βρέθηκε χθες ο δήμαρχος της Νέας Ιωνίας Παύλος Μαβίδης προκειμένου να επιβλέψει από κοντά την πορεία της τοποθέτησης του χλοοτάπητα αλλά και γενικότερα των έργων που γίνονται στην έδρα της Νίκης. Όπως έγινε γνωστό ο κ. Μαβίδης υποσχέθηκε πως θα βοηθήσει στο μέτρο του δυνατού την ομάδα της Νίκης για την ανακατασκευή της Κλούβας ενώ υπήρχε και η έκπληξη από τον ίδιο μιας και αποκάλυψε πως θα γίνει προσπάθεια να ανακατασκευαστεί το γήπεδο των Γλαφυρών προκειμένου να αποτελέσει το προπονητικό κέντρο της ομάδας της Νέας Ιωνίας. Πάντως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά της ΠΑΕ. Όσον αφορά το Παντελής Μαγουλάς οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα.

Συνάντηση στην ΕΠΑΕ

Συνάντηση στην ΕΠΑΕ είχαν χθες οι εκπρόσωποι αλλά και οι πρόεδροι των ομάδων της Γ΄ Εθνικής προκειμένου να συζητηθεί το οικονομικό πρόβλημα που ταλανίζει τους συλλόγους. Την πλευρά της Νίκης Βόλου εκπροσώπησε ο κ. Γιδόπουλος, ενώ όπως αποφασίστηκε την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση με την ΟΠΑΠ ΑΕ προκειμένου να γίνει συζήτηση για το πώς θα βοηθηθούν περαιτέρω οι ομάδες της κατηγορίας.

Σε διάθεση τα διαρκείας

Στη διάθεση των φίλων της Νίκης Βόλου βρίσκονται ήδη τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. Η τιμή τους ξεκινά από τα 100 ευρώ, ενώ διατίθενται επίσης διαρκείας των 150, 200 και 250 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται μέσω της ΠΑΕ, ενώ για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 24210-66128 και 6979492113. Παράλληλα ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και της Ερασιτεχνικής Νίκης. Τα εισιτήρια ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ και ποδοσφαίρου των Νέων Αθλητών. Η τιμή των καρτών διαρκείας είναι 40 ευρώ και διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του συλλόγου (Μαιάνδρου 14, ώρες 11:00-13:00 & 19:00-21:00) καθώς και από τα μέλη του Δ.Σ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210 60320.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου