ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ: Ευχαριστεί όσους έδωσαν το παρών…

βολοσ-νπσ-ευχαριστεί-όσους-έδωσαν-το-π-288488

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Βόλος ΝΠΣ ευχαριστεί όλους όσοι έδωσαν το παρών στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου οι κυανέρυθροι επικράτησαν του Αστέρα Ιτέας στην 1η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού σωματείου αναφέρει: «Η διοίκηση του Volos NFC ευχαριστεί θερμά τους εκατοντάδες Βολιώτες φιλάθλους που βρέθηκαν το Σάββατο στον αγώνα της ομάδας μας με τον Αστέρα Ιτέα, και ιδιαίτερα τις γυναίκες και τα μικρά παιδιά που έδωσαν ξεχωριστό χρώμα και δημιούργησαν γιορτινή ατμόσφαιρα στις εξέδρες του γηπέδου της Νεάπολης.

Προσδοκία μας σε κάθε αγώνα, είναι να αυξάνεται η προσέλευση των φιλάθλων και ιδιαίτερα των οικογενειών, και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε, ώστε πολύ σύντομα να δημιουργήσουμε νέους αγνούς φίλους του αθλήματος, χωρίς φανατισμό και, κυρίως, χωρίς ιδιοτελείς σκοπούς.

Τέλος, θα θέλαμε να επισημάνουμε προς τα μέλη μας και τους φιλάθλους μας, ότι ο Volos NFC δεν έχει καμία αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό Βόλου και τη Νίκη Βόλου, και πολύ δε περισσότερο με τους φιλάθλους των δύο αυτών ιστορικών ομάδων.

Ως εκ τούτου θα παρακαλούσαμε τους φιλάθλους μας να μην έρχονται σε αντιπαράθεση (είτε λεκτική, είτε μέσω σχολίων στα social media) με οπαδούς άλλων ομάδων, διότι δεν μας χωρίζει τίποτα και κυρίως διότι όπως έχουμε επισημάνει κατ’ επανάληψη, ο Volos NFC ήρθε για να ενώσει και όχι για να διχάσει.

Αλλωστε το μήνυμα μας είναι ένα, και με αυτό θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε: «ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου