ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπελλο ξιφασκίας Αργοναύτες …έγινε με επιτυχία στο Βόλο

κύπελλο-ξιφασκίας-αργοναύτες-έγινε-497914

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στο Βόλο το 2ο Κύπελλο Αργοναύτες στο ξίφος μονομαχίας ανδρών-γυναικών-παμπαίδων-παγκορασίδων, που διοργάνωσε ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Βόλου και την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας. Τρία μετάλλια, ένα χρυσό, ένα αργυρό και ένα χάλκινο ήταν ο απολογισμός των αγώνων. Τα μετάλλια κατέκτησαν στην κατηγορία των γυναικών η Χατζόγλου Ελένη (χρυσό) και η Wieber Katrin (αργυρό) και Τσιάμη Αντωνία (χάλκινο) στην κατηγορία παγκορασίδων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε ο τελικός των γυναικών, αφού οι δύο αθλήτριες ήταν από τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ Βόλου. Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Βόλου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό του κ. Χαλέβα Δημήτρη, που για άλλη μια φορά στάθηκε αρωγός στη διοργάνωση και αυτών των αγώνων αλλά και στην προσπάθεια που κάνει ο βολιώτικος σύλλογος για τη διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος της ξιφασκίας στο Βόλο.

Η συμμετοχή των αθλητών που ήρθαν από όλη την Ελλάδα κρίνεται ικανοποιητική και το επίπεδο των αγώνων κρίνεται υψηλό, μιας με την παρουσία τους τίμησαν τους αγώνες το νούμερο 3 και το νούμερο 4 στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Κατηγορία ανδρών

1.Ράμναλης Ανέστης

2.Μολυβίδης Λεωνίδας

3.Αγγέλης Κώστας

4.Κούσης Αγησίλαος

Κατηγορία γυναικών

1.Χατζόγλου Ελένη

2.Wieber Katrin

3.Πουρνάρα Ανθή

Κατηγορία Παγκορασίδων

1.Μολυβίδου Θεοδώρα

2.Καττάκη Ελένη

3.Τσιάμη Αντωνία

4.Χρηστάρη Ζαφειρένια

Κατηγορία Παμπαίδων

1.Μεταξάς Στυλιανός

2.Ποδιώτης Παναγιώτης

3.Καραπαναγιώτης Δημήτρης

4.Πινάκης Τίτος

Οι εγγραφές στο σύλλογο Αθλητικός Αστέρας Βόλου συνεχίζονται, ενώ πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο: 6977 67 39 90 (κ. Σαμαράς).

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου