ΑΘΛΗΤΙΚΑ

3η αγωνιστική σε Α’ και Β’ Ε.Π.Σ.Θ. …και πρεμιέρα στη Γ’ Κατηγορία

3η-αγωνιστική-σε-α-και-β-ε-π-σ-θ-και-πρ-498280

Με πολλά «γειτονικά» ντέρμπι θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο σε Α’ και Β’ κατηγορία η 3η αγωνιστική. Πρεμιέρα έχει και η Γ’ τοπική με μόλις 10 ομάδες να συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα, με το παιχνίδι των Μικροθηβών με την Ιωλκό να ξεχωρίζει.

Στην Α’ Κατηγορία τα φαβορί συνέχισαν με νίκες στη 2η αγωνιστική -πλην της ΑΕ Διμηνίου που ήρθε ισόπαλη στη Σκιάθο- και το ίδιο φιλοδοξούν να κάνουν και την ερχόμενη αγωνιστική, πετυχαίνοντας το «τρία στα τρία». Ο Αλμυρός, που μέχρι στιγμής διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με εννιά τέρματα σε δύο αγώνες, έχει δύσκολη αποστολή στο Βόλο, όπου παίζει στο «Κιούπι» με τον συγκάτοικό του στην κορυφή Μαγνησιακό, που κι αυτός με τη σειρά του θέλει να διευρύνει το σερί του με μια τρίτη κατά σειρά επιτυχία.

Ο Θησέας που επίσης έχει έξι βαθμούς και βρίσκεται μέσα στους τέσσερις πρωτοπόρους της βαθμολογίας, υποδέχεται στην Αγριά την γειτονική ομάδα της ΑΕ Λεχωνίων που προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 απέναντι στον Αγροτικό. Οι Αϊδινιώτες υποδέχονται στο «Κωνσταντίνος Ζουμπουρλής» τον επίσης πρωτοπόρο με έξι βαθμούς Εθνικό του Κώστα Κούτσικα, με τους Βολιώτες να πηγαίνουν στο Αϊδίνι ως το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης, έχοντας πλέον στο δυναμικό τους και τον Γιάννη Τσιγιάννη η μεταγραφή του οποίου ολοκληρώθηκε χθες. Γειτονικό ντέρμπι έχουμε και στην Αγ. Παρασκευή, όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον Σαρακηνό, αλλά και στο Διμήνι όπου η τοπική ΑΕΔ παίζει στο τελευταίο, λόγω «Καλλικράτη», ντέρμπι του Δήμου Αισωνίας, με την Ακρόπολη.

Από κει και πέρα στη Β’ Κατηγορία το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα σε Άνθιμο Γαζή και Αστέρα Ριζομύλου που θα γίνει την Κυριακή στο γήπεδο του Αγ. Γεωργίου Νηλείας.

Ο Ηρακλής Βόλου δίνει δύσκολο ματς στην Ευξεινούπολη με την τοπική Δήμητρα, με την οποία συγκατοικούν στην κορυφή, θέλοντας να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη σε ισάριθμους αγώνες. Οι Νέοι Αθλητές Νίκης παίζουν στην Κερασιά με τον Αετό, σε ένα παιχνίδι από τα… περσινά, όταν οι δύο ομάδες αγωνίζονταν στην Α΄ Κατηγορία.

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Διαγόρα, θέλοντας να ρεφάρει την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Αστέρα Ριζομύλου, ενώ η ομάδα του Τέλη Καϊμπαλίδη θέλει να επιδιώξει να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά από μία ήττα και μια ισοπαλία, κόντρα σε Σκόπελο και Αετό αντίστοιχα. Ο Άρης Μελισσατίκων τέλος, θέλει κι αυτός να τριτώσει το καλό και θέλει μόνο νίκη επί της Δόξας την οποία και υποδέχεται.

Όσον αφορά στη Γ’ Κατηγορία, η οποία έχει πρεμιέρα αυτό το σαββατοκύριακο, μόλις πέντε παιχνίδια θα διεξαχθούν καθώς όλες κι όλες οι ομάδες που συμμετέχουν είναι 10. Πάντως το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα σε Μικροθήβες και Ιωλκό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα τω τριών κατηγοριών:

Α’ κατηγορία

Σάββατο

Γηπ. Αγ. Παρασκευής (4 μ.μ): Αγ. Παρασκευή-Σαρακηνός

Γηπ. Νεαπόλεως (4 μ.μ): Κένταυρος-ΑΕ 2002

Γηπ. Μαγνησιακού (4 μ.μ): Μαγνησιακός-Αλμυρός

Γηπ. Αγριάς (4 μ.μ): Θησέας-ΑΕ Λεχωνίων

Γηπ. Διμηνίου (4 μ.μ): ΑΕ Διμηνίου-Ακρόπολη

Γηπ. Πτελεού (4 μ.μ): Πρωτεσίλαος-Απόλλων Καναλίων

Κυριακή

Γηπ. Σούρπης (11.30 π.μ): Αίας Σούρπης-Σκιάθος

Γηπ. Αϊδινίου (4 μ.μ): Αγροτικός-Εθνικός

Γηπ. Χλόης (4 μ.μ): ΑΕ Χλόης-Ιάσων Α.Μ

Β’ κατηγορία

Σάββατο

Γηπ. Καζανάκι (4 μ.μ): Μακρινίτσα-Ηρακλής Α.Θ

Γηπ. Ευξεινούπολης (4 μ.μ): Δήμητρα-Ηρακλής Β.

Γηπ. ΕΤΒΑ (4 μ.μ): Πηλέας-ΑΠΟΒ

Κυριακή

Γηπ. Αγ. Παρασκευής (11 π.μ): Άρης Μελ.-Δόξα

Γηπ. Σκοπέλου (1.15 μ.μ): Σκόπελος-Ορμίνιο

Γηπ. Κερασιάς (4 μ.μ): Αετός- Νέοι Αθλητές Νίκης

Γηπ. ΕΤΒΑ (4 μ.μ): Πανιώνιος-Διαγόρας

Γηπ. Αγ. Γεωργίου Νηλείας (4 μ.μ): Ανθ. Γαζής-Αστέρας

Γηπ. Καλών Νερών (4 μ.μ): Αίας Τρικερίου-Δάφνη

Γ’ κατηγορία

Σάββατο

Γηπ. Μικροθηβών (4 μ.μ): Μικροθήβες-Ιωλκός

Γηπ. Αχιλλείου (4 μ μ): Άρης Ανθ.-Μυρμιδόνες

Κυριακή

Γηπ. Κροκίου (4 μ.μ): Απόλλων Κρ.-Δημητριάς

Γηπ. Αργαλαστής (4 μ.μ): Κένταυρος Αργ.-Παγασητικός

Γηπ. Αγ. Παρασκευής (4 μ.μ): Τοξότης-Αγχίαλος

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΦΦΑΣ

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου