ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετά τους πανηγυρισμούς θέλει και συνέχεια

μετά-τους-πανηγυρισμούς-θέλει-και-συν-498314

Μετά τους πανηγυρισμούς για την πρώτη νίκη στο Βόλο ο Ολυμπιακός αρχίζει από σήμερα να βλέπει μπροστά και το επόμενο ματς, θέλοντας αρχικά την ηρεμία… στη συνέχεια να προσγειωθεί ώστε να είναι έτοιμος για μια νέα απογείωση…

Μετά τον θρίαμβο της προηγούμενης Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ οι ερυθρόλευκοι, που ήδη έχουν ρίξει τους τόνους, είναι πλέον επικεντρωμένοι στο ερχόμενο σαββατιάτικο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, που επίσης βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο.

Σίγουρα το παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ από τον οποίο η βολιώτικη ομάδα δεν έχει πάρει ποτέ βαθμό στον Πειραιά είναι δύσκολο, αλλά ο Ολυμπιακός Β. φέτος δείχνει ότι πάει καλύτερα στα δύσκολα και το έχει αποδείξει στη Ν. Σμύρνη, στην Τούμπα και κόντρα στην ΑΕΚ στο Βόλο.

Για το Σαββατιάτικο ματς στο Καραϊσκάκη ο Σάκης Τσιώλης δε μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Χουάν Μαρτίν που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 15-20 μέρες λόγω του τραβήγματος που υπέστη στον τετρακέφαλο, στο ματς με την ΑΕΚ. Κατά τα άλλα περαιτέρω αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, αφού στη διάθεση του Καρδιτσιώτη τεχνικού θα τεθεί και ο Αντώνης Ρίκκα που έμεινε εκτός με την ΑΕΚ, με τους ερυθρολεύκους να δουλεύουν απρόσκοπτα και να διαβάζουν κατάλληλα ένα ακόμη μεγάλο ματς.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί πρόκληση για όλους, διοίκηση, παίκτες και τεχνικό τιμ, καθώς μετά την «αποκαθήλωση» της ΑΕΚ ένα αντίστοιχο νικηφόρο αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη θα σημάνει την ολική επαναφορά των Βολιωτών στα μεγάλα σαλόνια της Α’ Κατηγορίας. Βέβαια κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού οι Πειραιώτες είναι ιδιαίτερα ανεβασμένοι τον τελευταίο καιρό, κάτι που φάνηκε άλλωστε και στο προηγούμενο παιχνίδι τους κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, του οποίου και επιβλήθηκαν άνετα με 3-0.

Φυσικά το Σαββατιάτικο ματς (17:15 NET) δε θα έχει καμία σχέση με αυτό κόντρα στην ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό, αφού θα είναι απέναντι σε έναν θεωρητικά πιο δυνατό αντίπαλο και μέσα σε μια πολύ δυνατή έδρα. Ωστόσο όπως δήλωσε και ο Σάκης Τσιώλης: «ο αγώνας κόντρα στον Ολυμπιακό είναι μια καλή ευκαιρία να παίξουμε επιθετικά», δίνοντας έτσι το στίγμα για την τακτική που θα ακολουθήσουν οι Βολιώτες στο Καραϊσκάκη.

Ο Τσιώλης είχε εξηγήσει από την Κυριακή το βράδυ ότι πλέον “στο ποδόσφαιρο η τακτική και το σύστημα είναι κυρίαρχη. Βλέπουμε ότι πολλές ομάδες μπορούν να αντιμετωπίσουν τις άλλες. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν παίρνει αποτελέσματα μόνο, αλλά παίζει και καλό ποδόσφαιρο» και αυτό θα κάνει με διαφορετικούς τρόπους σε κάθε ματς.

Ο Ολυμπιακός Βόλου στις 8 επισκέψεις του στο Καραϊσκάκη έχει μόνο ήττες, αλλά γενικά στις αναμετρήσεις του με τον ΟΣΦΠ έχει δυο νίκες που έχουν επιτευχθεί Οκτώβριο!!!

Στις 26/10 στην Κρήτη

Στις 26 Οκτωβρίου 2010 ημέρα Τρίτη και ώρα 5 μ.μ. θα αγωνισθεί ο Ολυμπιακός Βόλου στην Κρήτη με τον ΟΦΗ για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ, με τη συμμετοχή των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας.

Ολοι οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 26-28 Οκτωβρίου.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου