ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πολυτιμότερος της αγωνιστικής ο Ουμπίντεζ

πολυτιμότερος-της-αγωνιστικής-ο-ουμπ-498324

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου Χαβιέ Ουμπίντες ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της 4ης αγωνιστικής της Super League μετά από ψηφοφορία που διεξήχθη, λαμβάνοντας ποσοστό 53,1% για την εμφάνισή του κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Αργεντίνος είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής των ερυθρολεύκων που λαμβάνει τη συγκεκριμένη διάκριση φέτος μιας και το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή έχει κερδίσει και ο Βιθέντε «Πέπε» Μόνχε για την απόδοση που έκανε στο παιχνίδι με την ομάδα του Πανιωνίου στην πρώτη επανεμφάνιση της ομάδας του Βόλου στα σαλόνια της κορυφαίας εθνικής κατηγορίας.

Υπενθυμίζουμε πως ο Μόνχε ήταν εκείνος έκανε την ασίστ στον Μπρέσκα για να γραφεί το ιστορικό 0-1. Από την άλλη ο Ουμπίντεζ σκόραρε στο πέναλτι που διαμόρφωσε το τελικό 3-1 σε βάρος των κιτρινόμαυρων το βράδυ της Κυριακής στο Πανθεσσαλικό.

Παράλληλα το βραβείο του καλύτερου γκολ αυτό πήγε στον Ισπανό Φουστέρ του Ολυμπιακού Πειραιώς για το τέρμα που πέτυχε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Στη δεύτερη θέση του διαγωνισμού για τον MVP της αγωνιστικής βρέθηκε ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι της Καβάλας με ποσοστό 41,9% μιας και ήταν εκείνος που σκόραρε σε βάρος της ομάδας του Ηρακλή, χαρίζοντας έτσι το πρώτο τρίποντο στην ομάδα των «Αργοναυτών», ενώ υποχρέωσε παράλληλα τον Γηραιό στην πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Τρίτος ήταν ο Αργεντινός Πόι της Σκόντα Ξάνθη, που με δικό του πέναλτι η ακριτική ομάδα επιβλήθηκε με 1-0 του ΠΑΟΚ. Τέλος για τις υπόλοιπες δύο θέσεις στην ανάδειξη του καλύτερου τέρματος δεύτερος ήρθε ο Σωτήρης Νίνης του Παναθηναϊκού με ποσοστό 47,2% για το τέρμα που σημείωσε σε βάρος του Πανιωνίου, ενώ με ποσοστό μόλις 4,8% τρίτος τερμάτισε ο Εμάνουελ Περόνε του Ατρομήτου, ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός Βόλου στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τέλος όσον αφορά στη βράβευση του Χαβιέρ Ουμπίντες ως MVP της 4ης αγωνιστικής αξίζει να σημειωθεί πως το βραβείο θα απονεμηθεί στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 3.45 μ.μ. στο Βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Την απονομή θα κάνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κ. Γεώργιος Τόρης.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP ΟΠΑΠ:

Χαβιέ Ουμπίντες (Ολυμπιακός Βόλου) 53,1%

Μπέντζαμιν Ονουάτσι (Καβάλα) 41,9%

Μάουρο Πόι (Ξάνθη) 5%

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal ΟΠΑΠ:

Νταβίντ Φουστέρ (Ολυμπιακός) 48%

Σωτήρης Νίνης (Παναθηναϊκός) 47,2%

Εμάνουελ Περόνε (Ατρόμητος) 4,8%

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου