ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγωνιστική δραστηριότητα για Himera Sailing

αγωνιστική-δραστηριότητα-για-himera-sailing-295060

Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δραστηριότητα της σχολής ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης himera sailing school για το 2017 με Χορηγό το οινοποιείο WINERY MONSIEUR NICOLAS του Γιώργου Καραμήτρου από την Καρδίτσα με την γνωστή ετικέτα MOI JE M’EN FOUS! και πολλά σημεία διάθεσης στο εσωτερικό και το εξωτερικό!

Η αγωνιστική ομάδα της σχολής μας, απαρτιζόμενη από μαθητές-ναυταθλητές του ΙΟΒΑΘ επάνδρωσε το καθαρόαιμο αγωνιστικό σκάφος «je m’en fous» τύπου Platu25 και συμμετείχε σε 6 αγώνες του ιστιοπλοϊκού ομίλου Βόλου ανοικτής θαλάσσης: «Ράλλυ Β, Σποράδων», «Βόλος 1» «Βόλος 2», «Περίπλου Τρικέρων», «Κύπελλο Αλέκου Λιάπη», «Ωρεοί-Βόλος», στη «διεθνή ιστιοπλοϊκή εβδομάδα Β. Αιγαίου» του ναυτικού ομίλου ανοικτής θαλάσσης Θεσσαλονίκης στην Σκόπελο και στον αγώνα «Ωρεών 2017» του ναυτικού ομίλου διαύλου Ωρεών.

Ως καλύτερες στιγμές της ομάδας καταγράφουμε την 3η θέση στην γενική κατάταξη στο Ράλλυ Β. Σποράδων και την 2η στην κατηγορία δυο στην ΔΙΕΒΑ!

Τα μέλη της himera sailing team ήταν οι: Πέτρος Θεοδώρου-πλώρη, Τσιαμαντάνης Γιώργος-Πλώρη, Νίκος Μύθης-piano, Γιώργος Τσέτσας-φλόκο/μπαλόνι, Αχιλλέας Φάτσης-φλόκο/μπαλόνι,Ελένη Κουμνιώτη-φλόκο/μπαλόνι, Δημήτρης Αθανασίου-Μαϊστρα,Αποστόλης Πλάκας-Κυβερνήτης/τιμόνι και φιλική συμμετοχή είχαν οι Αντώνης Τσαμπούρης,Έκτωρ Εσκουντέρο και Μαρία Γεωργιάδου.

Η Himera Sailing ευχαριστεί θερμά τους μαθητές μας – ναυταθλητές του ΙΟΒΑΘ για την ανταπόκρισή τους στο αγωνιστικό μας κάλεσμα, και τον Γιώργο Καραμήτρο του WINERY MONSIEUR NICOLAS για την υποστήριξή του στη φετινή μας αγωνιστική προσπάθεια και στην υλοποίηση των στόχων μας!

Τέλος έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για τα τμήματα κυβερνητών (απόκτηση διπλώματος ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης) και refresh group, σε συνεργασία πάντα με τον ΙΟΒΑΘ. Για περισσότερες πληροφορίες: www.himera-sailing.gr fb page: himera sailing school [email protected]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου