ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέες φανέλες και δείπνο πριν το ξεκίνημα του Ρήγα…

νέες-φανέλες-και-δείπνο-πριν-το-ξεκίνη-295272

Ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με καινούριες φανέλες αναμένεται να πραγματοποιήσει την Κυριακή ο Ρήγας Φεραίος απέναντι στη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό. Και οι δύο εμφανίσεις στα παραδοσιακά χρώματα του συλλόγου, το λευκό και το μπλε, με την πρώτη φανέλα να περιλαμβάνει οριζόντιες ρίγες, ενώ η δεύτερη έχει καρό σχηματισμό. Ο σχεδιασμός ανήκει στην εταιρεία αθλητικών ειδών Givova, ενώ κεντρικός χορηγός είναι η επιχείρηση «Σαμαλτάνης – Χονδρικό Εμπόριο Φρούτων & Λαχανικών».

Η πέμπτη διαδοχική σεζόν του Ρήγα Φεραίου στη Γ’ Εθνική ξεκινά την Κυριακή απέναντι στη Νίκη Βόλου, με τη διοίκηση των Κυανόλευκων να παραθέτει το δείπνο σε ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου και μέλη της δημοτικής αρχής, καθώς και σε φίλους – εθελοντές του ιστορικού σωματείου που αντιπροσωπεύει επάξια το Βελεστίνο.

Στο κυανόλευκο δείπνο την Τετάρτη στην ταβέρνα «Άλκηστις», το κλίμα ήταν, όπως συνηθίζεται άλλωστε, οικογενειακό. Άπαντες, ευχήθηκαν η χρονιά να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για τον ποδοσφαιρικό πρέσβη του Βελεστίνου, που στην 1η αγωνιστική δοκιμάζεται στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου.

Εκτός από τους παίκτες της ομάδας, το τεχνικό τιμ και τα μέλη του Δ.Σ., καλεσμένος ήταν και ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας, με τους ιθύνοντες των κυανόλευκων να θέλουν να τον ευχαριστήσουν με αυτόν τον τρόπο για τη στήριξη που παρέχει στον σύλλογο. Παρόντες επίσης οι αντιδήμαρχοι Νίκος Πρίντζος (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ρήγα), Σταύρος Χατζής, Ιωάννης Παπαϊωάννου, και ο πρώην αντιδήμαρχος Ιωάννης Κορώνας. Από το γεύμα δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι φίλαθλοι του Ρήγα Φεραίου που βοήθησαν εθελοντικά στην πραγματοποίηση της μουσικοχορευτικής εκδήλωσης του αθλητικού συλλόγου, η οποία σημείωσε τεράστια επιτυχία.

ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου