ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κέρδισε τον κόσμο… και την ΑΕΚ

κέρδισε-τον-κόσμο-και-την-αεκ-498850

Αλλη μια επιτυχία είχε προχθές ο Ολυμπιακός Βόλου, που μπροστά σε 14.000 κόσμο στο Πανθεσσαλικό κέρδισε 3-1 την ΑΕΚ, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη στο Βόλο, 2η στη φετινή Σούπερ Λίγκα και προκάλεσε την παραίτηση του αντίπαλου προπονητή.

Στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 της ΑΕΚ με σκόρερ των "ερυθρολεύκων τους Σανκαρέ (9′), Μπρέσκα (83′) και Ούμπιντες, αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και κέρδισε με την εμφάνισή του και τον κόσμο…

Μέσα στην περασμένη εβδομάδα ο Αχιλλέας Μπέος είχε αναφέρει μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα κερδίσει την ΑΕΚ με τρία γκολ, ενώ Σάκης Τσιώλης τόνιζε ότι η ομάδα του έχει μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη. Και οι δύο δικαιώθηκαν. Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ και ακόμα και όταν η ΑΕΚ δημιούργησε ευκαιρίες και έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης, περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία για να ξαναχτυπήσουν, εκμεταλλευόμενοι την κάκιστη λειτουργία των "κιτρινόμαυρων", που δεν είχαν ουσιαστικούς χώρους να κινηθούν και άφηναν τεράστιες τρύπες στο χώρο της μεσαίας γραμμής όταν έκαναν επίθεση!

Ο Ολυμπιακός Βόλου με αποτελέσματα όπως αυτό της Νέας Σμύρνης στην πρεμιέρα, της Τούμπας την προηγούμενη αγωνιστική και αυτό, βάζει υποθήκη όχι μόνο για την παραμονή, αλλά και για κάτι καλύτερο. Από την άλλη η ΑΕΚ γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα και ήδη βρίσκεται στο -5 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο τέλος του αγώνα οι εκνευρισμένοι οπαδοί του "δικεφάλου" έσπασαν αρκετά καθίσματα, τα οποία τα εκτόξευσαν εναντίον των παικτών τους και του Ντούσαν Μπάγεβιτς, τους οποίους θεώρησαν υπαίτιους της ήττας…

Ο Ντούσαν Μπαγιεβιτς παραιτήθηκε, ενώ ο Σάκης Τσιώλης ήταν περιχαρής μετά τη μεγάλη νίκη 3-1 του Ολυμπιακού Βόλου επί της ΑΕΚ στο «Πανθεσσαλικό». Ωστόσο κράτησε χαμηλούς τόνους εν όψει της συνέχειας. «Συνεχίζουμε τις καλές εμφανίσεις που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Αυτό είναι που μας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ιδίως όταν έχεις απέναντί σου μια μεγάλη ομάδα σαν την ΑΕΚ», τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου και κατέληξε: «Όμως είμαστε ακόμα στην αρχή. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να δούμε τα δύο επόμενα παιχνίδια εκτός έδρας».

Στη συνέντευξη Τύπου μάλιστα έσταζε μέλι για τη συμπαράσταση του κόσμου, τονίζοντας: «Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, γιατί ήταν καταπληκτικός. Αυτόν τον κόσμο θέλουμε και να εκφράζει την ομάδα μας».

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου