ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Χτυπά» μέσο και αμυντικό

χτυπά-μέσο-και-αμυντικό-300467

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να κάνει σέντρα την επόμενη Κυριακή και τη Νίκη Βόλου να φιλοξενεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Ρήγα Φεραίο, οι κυανόλευκοι αναζητούν έξτρα λύσεις, θέλοντας να δώσουν βάθος και ποιότητα στο ρόστερ τους.

Με τις μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών να ολοκληρώνονται στα τέλη του Οκτώβρη, οι κυανόλευκοι έχουν περιθώριο για παραπάνω από ένα μήνα, προκειμένου να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ τους.

Εξάλλου όπως είχε τονίσει μετά το παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στον Πρωτεσίλαο, ο Φάντζιο Μπούις, στη Νίκη θα κινηθούν μεταγραφικά εφόσον προκύψει κάτι εξαιρετικό.

Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες, τους κυανόλευκους απασχολούν δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με παραστάσεις και από μεγαλύτερες κατηγορίες από τη Γ’ Εθνική, οι οποίοι έχουν εμπειρία και από τη Super League και οι οποίοι αγωνίζονται ο μεν πρώτος στα μετόπισθεν και εκεί που «πονά» τη δεδομένη στιγμή η κυανόλευκη γραμμή, λόγω των απουσιών των Μωυσίδη και Παπαδήμα, αλλά και ακόμη μία στη μεσαία γραμμή και κατά πάσα πιθανότητα στη θέση του αμυντικού μέσου.

Για την ώρα, η κυανόλευκη πλευρά βρίσκεται σε συζητήσεις με αμφότερους τους ποδοσφαιριστές που παραμένουν ελεύθεροι, και δεν αποκλείεται να υπάρχουν θετικές εξελίξεις σύντομα.

Χωρίς φιλικό πριν την πρεμιέρα

Κατά τα άλλα, χωρίς φιλικό παιχνίδι θα κλείσει το διήμερο για την ομάδα της Νίκης Βόλου σήμερα, που βλέπει πλέον τις ημέρες να λιγοστεύουν μέχρι και την πρώτη σέντρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Με μία εβδομάδα προετοιμασίας να έχει απομείνει στους κυανόλευκους, παίκτες και τεχνικό τιμ, δεν θα δώσουν κάποιο φιλικό αγώνα, ρίχνοντας το βάρος στο παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο την επόμενη Κυριακή 1 Οκτώβρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Από το τεχνικό τιμ της Νίκης έγινε προσπάθεια προκειμένου να κλειστεί κάποιο φιλικό παιχνίδι, αλλά καμία εκ των τεσσάρων ομάδων της Football League στις οποίες έγινε πρόταση δεν απάντησε θετικά.

Πλέον όπως είναι γνωστό, τόσο ο Αντρέι Γιάκοβλεφ όσο και ο Αντον Ντόλγκι, θα μπορούν να υπολογίζονται κανονικά, μιας και τα δελτία τους εστάλησαν από την ΕΠΟ, χωρίς ωστόσο να συμβαίνει το ίδιο και με τον Βιάτσεσλαβ Σούσκιν.

Στους προβληματισμούς του προπονητικού διδύμου συμπεριλαμβάνεται ακόμη η κατάσταση της υγείας του Σεραφείμ Μωυσίδη, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να ξεπεράσει το διάστρεμμα β’ βαθμού που αποκόμισε πριν από μία εβδομάδα στο παιχνίδι του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ με αντίπαλο την ομάδα του Πτελεού.

Αντίθετα, ετοιμοπόλεμος αναμένεται να είναι ο Χρήστος Καρτσαμπάς, με τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό να ανεβάζει καθημερινά ρυθμό μέσα από τις προπονήσεις, και δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει και ντεμπούτο, σε μια θέση στην οποία η Νίκη «πονά» από την αρχή του καλοκαιριού, έχοντας εκτός και τον Νίκο Παπαδήμα.

Τη δεδομένη στιγμή, ο Γιάννης Βέργος και ο Βασίλης Λάιος, είναι οι δύο ποδοσφαιριστές, που μπορούν να καλύψουν τη θέση των στόπερ, όπως φυσικά και ο νεοαποκτηθείς Καρτσιαμπάς, ο οποίος όμως χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

Γίνε ενεργό μέλος

Τις νέες κάρτες μέλους της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου καλούνται να λάβουν παλιά αλλά και καινούργια μέλη των κυανόλευκων, με τη διοίκηση του Γ.Σ.Β.«Η ΝΙΚΗ» να αναφέρει σχετικά: «Η οικογένεια της Νίκης Βόλου, σε μια προσπάθεια ανταποδοτικότητας της στήριξης των φιλάθλων της και του κόσμου, σε καλεί να ενταχθείς στις τάξεις του και να επωφεληθείς από τις δυνατότητες που σου παρέχει.

Γίνε τακτικό μέλος του Ερασιτέχνη της Νίκης Βόλου, συμπληρώνοντας τη νέα πλέον αίτηση εγγραφής.

Με τη νέα αίτηση, παλιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη θα λαμβάνουν πλέον κάρτα μέλους, ενώ ανάλογα με τη μηνιαία συνδρομή που επιθυμούν να καταβάλλουν, που θα κυμαίνεται από 2 έως 50 ευρώ μηνιαίως, έχουν δημιουργηθεί κατηγορίες προϊόντων.

Ανάλογα με την κατηγορία στην οποία θα συμμετέχουν -σύμφωνα με το ποσό που θα καταβάλλουν-, τα μέλη θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν προϊόντα με το σήμα της ομάδας μας, ρούχα, ακόμη και εισιτήριο διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Όσοι φίλοι του Ερασιτέχνη είναι ήδη μέλη του συλλόγου, συμπληρώνουν τη νέα αίτηση χωρίς να καταβάλλουν το κόστος εγγραφής, παρά μόνο τη μηνιαία συνδρομή, επιλέγοντας το ποσό που επιθυμούν από τις κατηγορίες προϊόντων που υπάρχουν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου