ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Χωρίς δράση η Νίκη Βόλου

χωρίς-δράση-η-νίκη-βόλου-301067

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Χωρίς επίσημο ή φιλικό παιχνίδι θα κυλήσει το διήμερο για την ομάδα της Νίκης Βόλου, που βλέπει πλέον τις ημέρες να λιγοστεύουν μέχρι και την πρώτη σέντρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Με κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα προετοιμασίας να έχει απομείνει στους κυανόλευκους, τόσο σήμερα Σάββατο όσο και αύριο Κυριακή, παίκτες και τεχνικό τιμ δεν θα δώσουν κάποιο αγώνα, φιλικό ή Κυπέλλου, ρίχνοντας το βάρος στο παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο την επόμενη Κυριακή 1 Οκτώβρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Από το τεχνικό τιμ της Νίκης έγινε προσπάθεια προκειμένου να κλειστεί κάποιο φιλικό παιχνίδι είτε για σήμερα είτε για αύριο, αλλά καμία εκ των τεσσάρων ομάδων στις οποίες έγινε πρόταση δεν απάντησε θετικά.

Έτσι ως πρόβα τζενεράλε θα πρέπει να λογίζεται το παιχνίδι απέναντι στον Μακεδονικό, όπου Στέφανος Ξηροφώτος και Φάντζιο Μπούις, είχαν την ευκαιρία να δουν όλους τους παίκτες σε ένα παιχνίδι με συνθήκες πρωταθλήματος, μιας και το προηγούμενο Σάββατο απέναντι στον Πρωτεσίλαο δεν αγωνίστηκαν οι τρεις εκ των τεσσάρων ξένων ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν προκειμένου να κάνουν τη διαφορά.

Πλέον όπως είναι γνωστό, τόσο ο Αντρέι Γιάκοβλεφ όσο και ο Αντον Ντόλγκι θα μπορούν να υπολογίζονται κανονικά, μιας και τα δελτία τους εστάλησαν από την ΕΠΟ, χωρίς ωστόσο να συμβαίνει το ίδιο και με τον Βιάτσεσλαβ Σούσκιν.

Στους προβληματισμούς του προπονητικού διδύμου συμπεριλαμβάνεται ακόμη η κατάσταση της υγείας του Σεραφείμ Μωυσίδη, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να ξεπεράσει το διάστρεμμα β’ βαθμού που αποκόμισε πριν από μία εβδομάδα στο παιχνίδι του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, με αντίπαλο την ομάδα του Πτελεού.

Αντίθετα, ετοιμοπόλεμος αναμένεται να είναι ο Χρήστος Καρτσαμπάς, με τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό να ανεβάζει καθημερινά ρυθμό μέσα από τις προπονήσεις και δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει και ντεμπούτο σε μια θέση όπου η Νίκη «πονά» από την αρχή του καλοκαιριού, έχοντας εκτός και τον Νίκο Παπαδήμα.

Τη δεδομένη στιγμή, ο Γιάννης Βέργος και ο Βασίλης Λάιος είναι οι δύο ποδοσφαιριστές, που μπορούν να καλύψουν τη θέση των στόπερ, όπως φυσικά και ο νεοαποκτηθείς Καρτσιαμπάς, ο οποίος όμως χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

Αγιασμός του γυναικείου τμήματος μπάσκετ

Το γυναικείο Τμήμα Μπάσκετ και οι υποδομές της Νίκης Βόλου, θα τελέσουν αγιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς 2017-18. Ο αγιασμός θα τελεστεί την ερχόμενη Δευτέρα 2/10 και ώρα 17:45 στο Κλειστό Γυμναστήριο 2ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας.

Αγιασμός στο τμήμα στίβου

Αγιασμός θα τελεστεί και από το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο αγιασμός θα τελεστεί σήμερα Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στον χώρο προπόνησης στο κλειστό στίβο στις 9.30 το πρωί.

Εγγραφές στο πόλο

Την περασμένη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Κολυμβητήριο «Ολυμπιονίκης Βασίλης Πολύμερος» η πρώτη συγκέντρωση του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, ωστόσο οι εγγραφές στο τμήμα των κυανόλευκων συνεχίζονται. Οι εγγραφές γίνονται στο κολυμβητήριο και θα συνεχίζονται καθημερινά όλο το απόγευμα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας των εφόρων:

Μπλάνας Πέτρος 6944275742

Γκανάτσιος Κώστας 6906638061

Βενέτης Νίκος 6936608528».

Εγγραφές και στο τμήμα ρυθμικής γυμναστικής

Το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής της Νίκης Βόλου συνεχίζει και φέτος την επιτυχημένη πορεία του, με τις εγγραφές να έχουν ξεκινήσει και να συνεχίζονται.

Για πληροφορίες κι εγγραφές, οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στην προπονήτρια κα. Κορίνα Ιωαννίδου στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6992374393, καθημερινά 3μ.μ.-6μ.μ. στο «Βασδέκειο». Οι προπονήσεις των αγωνιστικών και προαγωνιστικών τμημάτων έχουν ξεκινήσει, ενώ η έναρξη των μαθημάτων για τα νέα τμήματα – «φυτώριο» θα γίνει τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου