ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χωρισμένο στα δύο το Μάντσεστερ για τον Σάντσες

χωρισμένο-στα-δύο-το-μάντσεστερ-για-το-303548

Σίτι και Γιουνάιτεντ κοντραροχτυπιούνται από τώρα για τα μάτια (και τα πόδια) του Χιλιανού ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ. Η Γιουνάιτεντ μπήκε «σφήνα» στη διεκδίκηση του παίκτη, καθώς η Σίτι βρέθηκε ένα βήμα από την απόκτησή του.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο προσφέρει περίπου 28 εκατομμύρια ευρώ στην Άρσεναλ, ποσό που ενδεχομένως φαντάζει μικρό για την αξία του Χιλιανού σούπερ σταρ, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς, ότι το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και οι «κανονιέρηδες» κινδυνεύουν να τον χάσουν ως ελεύθερο.

Θυμίζουμε ότι οι Λονδρέζοι είχαν δεχτεί πρόταση 67 εκατομμυρίων ευρώ από τη Μάντσεστερ Σίτι τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, αλλά την απέρριψαν καθώς ο Βενγκέρ δεν επιθυμούσε την αποχώρηση του παίκτη χωρίς κάποιο έμψυχο αντάλλαγμα, με παίκτες όπως ο Αγουέρο και ο Στέρλινγκ να είναι ανάμεσα σε αυτούς.

Ο Μουρίνιο θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο 28χρονος μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και θέλει να κλέψει τον παίκτη από τον Γκουαρντιόλα, και μένει να φανεί ποια πλευρά του Μάντσεστερ θα διαλέξει ο ίδιος ο παίκτης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου