ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άκουσε για Κύπελλο και σοβαρεύτηκε ο ΠΑΟΚ!

άκουσε-για-κύπελλο-και-σοβαρεύτηκε-ο-π-303872

Αρχίζει να θυμίζει κάτι από ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος του βορρά» ήταν ανεβασμένος σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού και μπήκε με το δεξί στο Κύπελλο Ελλάδας και στην υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησε πέρυσι στον τελικό του Βόλου.

Έφτιαξε πάρα πολλές φάσεις η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που αν είχε καλύτερα τελειώματα θα είχε καθαρίσει από νωρίς το ματς. Ο Πέλκας άνοιξε το σκορ (41’), ένα λεπτό μετά το χαμένο του πέναλτι, με τον Γιακουμάκη να ισοφαρίζει προσωρινά (46’). Ο Σάκχοφ με εξαιρετικό πλασέ στο 70ο λεπτό, όμως, έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των Θεσσαλονικιών.

Τα εναπομείναντα λεπτά πέρασαν χωρίς να δημιουργηθεί κάποια αξιοσημείωτη φάση, με τους φιλοξενούμενους πάντως να αγχώνουν τον ΠΑΟΚ αφού κέρδισαν δύο στημένες φάσεις στις καθυστερήσεις τις οποίες εν τέλει δεν κατάφεραν και να εκμεταλλευτούν.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Ζαμπράνο, Μαλεζάς, Μαουρίτσιο (63’ Σάκχοφ), Τσίμιροτ, Πέλκας (63’ Βιεϊρίνια), Μπίσεσβαρ (71’ Ελ Καντουρί), Λημνιός, Κουλούρης.

Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): Ναμάσκο, Τσαμπούρης, Αντιλέχου, Φαβάρο, Μεντί, Καλτσάς, Μητρόπουλος, Καραχάλιος (46’ Ζαραδούκας), Καθάριος (69’ Τόνι Σίλβα), Γιακουμάκης, Μπελκαζουανί (77’ Βασιλείου).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου