ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πανέτοιμη για την πρώτη σέντρα

πανέτοιμη-για-την-πρώτη-σέντρα-303967

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την επόμενη Κυριακή 1 Οκτώβρη ξεκινά η επίσημη αγωνιστική δράση για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τη Νίκη Βόλου να φιλοξενεί τον Ρήγα Φεραίο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, κάνοντας πρεμιέρα με μαγνησιώτικο ντέρμπι.

Οι δύο μονομάχοι της επόμενης Κυριακής αναμφίβολα δεν περίμεναν με την έναρξη του πρωταθλήματος ένα μεταξύ τους ντέρμπι, αλλά πλέον είναι υποχρεωμένοι να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα.

Η Νίκη Βόλου άλλωστε έχει «καεί» από την ομάδα του Βελεστίνου τις προηγούμενες δύο χρονιές, μετρώντας μόλις μία νίκη σε σύνολο τεσσάρων παιχνιδιών, ενώ έχει ακόμη δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Μετά το παιχνίδι απέναντι στον Πρωτεσίλαο, οι κυανόλευκοι φαίνεται να αποφεύγουν να πραγματοποιήσουν κάποιο άλλο παιχνίδι, αυτή τη φορά φιλικού χαρακτήρα, μιας και από την τελευταία αναμέτρηση είχαν ήδη μια απώλεια, αυτή του Σεραφείμ Μωυσίδη, ο οποίος τραυματίστηκε και αποχώρησε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Με τον τραυματισμό του Μωυσίδη, και υπό τον φόβο ενός νέου, οι κυανόλευκοι πιθανότατα να μη δώσουν κάποιο άλλοι παιχνίδι μέχρι την ερχόμενη Κυριακή, δίχως βέβαια να αποκλείεται και η «έκπληξη» της τελευταίας στιγμής.

Η προσοχή από το τεχνικό τιμ έχει πέσει πλέον στο πώς θα μπορέσει ο νεοαποκτηθείς Χρήστος Καρτσαμπάς να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς και σε κλίμα ομάδας, καθώς όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει με το καλημέρα και βασικό κομμάτι στο κυανόλευκο παζλ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Από την άλλη αναμένεται και η έκδοση του δελτίου του Ρώσου Βιάτσεσλαβ Σούσκιν, μιας και την Τρίτη κατέφθασαν εκείνα των Αντόν Ντόλγκι και Αντρέι Γιάκοβλεφ, με τους δύο Ουκρανούς να θέτουν εαυτούς στη διάθεση των Στέφανου Ξηροφώτου και Φάντζιο Μπούις με το «καλημέρα» του πρωταθλήματος.

  • Οσον αφορά το παιχνίδι Κυπέλλου, απέναντι στην Αγχίαλο για την φάση των «16» του Κυπέλλου, κανένα αίτημα δεν κατατέθηκε μέχρι χθες το βράδυ από τους Αγχιαλίτες στην ΕΠΣΘ και έτσι πολύ δύσκολα αναμένεται να οριστεί πλέον για την ερχόμενη Κυριακή.

Μέχρι Παρασκευή τα διαρκείας

Νέα παράταση στη διάθεση των καρτών διαρκείας δόθηκε από τη Δ.Ε. της Νίκης Βόλου με τους φίλους των κυανόλευκων να έχουν την ευχέρεια να τα προμηθευτούν τουλάχιστον μέχρι αύριο Παρασκευή, μιας και δεν αποκλείεται να δοθεί εκ νέου περιθώριο: «Η διάθεση θα γίνεται από το Γραφείο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και Καρτών Διαρκείας, που βρίσκεται στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς (Δευτέρα-Παρασκευή 12:00-14:00 & 19:00-21:30). Για τη φετινή χρονιά έχουν προβλεφθεί 6 κατηγορίες καρτών, και όλες περιλαμβάνουν προσφορές και εκπτωτικά προνόμια από επιχειρήσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης έχουν προβλεφθεί επί των αρχικών τιμών συγκεκριμένων κατηγοριών επιπλέον εκπτώσεις για ανέργους, ΑμΕΑ, παλαιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης μέσα από το www.nikifc.gr, ώστε να μειωθεί ο χρόνος εξυπηρέτησης των φιλάθλων.

Οι τιμές των καρτών είναι εξής:

Gold: 250 €

Basic: 100 €

Fans: 70 €

Ladies: 50 €

Kids: 20 €

Family: 130 €

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τις Κάρτες μπορείτε να καλείτε στο 6945306520 ή επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.nikifc.gr/kartesdiarkeias».

Δωρεάν εισιτήρια διαρκείας για ανέργους

Σε μία ακόμη αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησε η Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης Βόλου, με τους κυανόλευκους να ανακοινώνουν πως θα διαθέσουν δωρεάν εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, που θα βρει την ομάδα μπάσκετ εκ νέου στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Στην ανακοίνωση των κυανόλευκων σημειώνεται: «Η Δ.Ε. επιτροπή της Νίκης Βόλου, σαν ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη μέχρι τώρα απήχηση των καρτών διαρκείας στον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας, προσφέρει δωρεάν εισιτήρια για 5 ανέργους φίλους της ομάδας μας, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της μπασκετικής Νίκης Βόλου από κοντά. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6947 688 550 (Τσιντσίνης Μιχάλης) και 6970 359 469 (Τσιόλκας Δημήτρης) και με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους, θα παραλάβουν το προσωπικό τους εισιτήριο διαρκείας».

Ξεκινά η δράση στο βόλεϊ

Ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι προπονήσεις για το τμήμα βόλεϊ της Νίκης Βόλου, ενώ συνεχίζονται οι εγγραφές αλλά και η προετοιμασία για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Οι προπονήσεις ξεκίνησαν τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, ενώ για τρίτη εβδομάδα συνεχίζεται η προετοιμασία των ομάδων ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων, στον αγωνιστικό χώρο πλέον κι όχι στο Πανθεσσαλικό. Για τις γυναίκες, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν στις 30 Σεπτεμβρίου με αγώνα Κυπέλλου, ενώ οι υποχρεώσεις των νεανίδων ξεκινούν 1η Οκτωβρίου. Τέλος στις 7 Οκτωβρίου ξεκινούν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι κορασίδες με την Α’ Φάση του πρωταθλήματος σύμφωνα με έγγραφο της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Οι εγγραφές: Στο μεταξύ συνεχίζονται οι εγγραφές για τα τμήματα ακαδημιών της Νίκης Βόλου, Όσοι γονείς επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους (αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 6 έως 15 ετών) στα Τμήματα Ακαδημιών Βόλεϊ της Νίκης Βόλου μπορούν επίσης να προσέλθουν στην πρώτη συνάντηση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι εγγραφές θα συνεχιστούν μέχρι και μέσα Οκτωβρίου.

Πληροφορίες: Γραφεία Συλλόγου, οδ. Μαιάνδρου, αρ. 14, Νέα Ιωνία, Τηλ: 24210-60320

Τηλ. Επικοινωνίας:

Σοφία Μπουμπουκη: 6974669731

Βάσω Καζοπίδου: 6974373947

Γιάννης Αρβανιτόπουλος: 6934358911

Κόστος εγγραφής: 10€

Μηνιαία συνδρομή: 25€

Νέο τμήμα από τον Στίβο της Νίκης Βόλου

Το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου ανακοινώνει ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί από φέτος τμήμα προετοιμασίας παιδιών που θέλουν να σπουδάσουν σε ΤΕΦΑΑ και στρατιωτικές σχολές. Μέσα από συγκεκριμένο πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προετοιμαστούν για τις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που απαιτούν τη συμμετοχή σε αθλήματα που έχουν άμεση συνάφεια με τον στίβο. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τους παρακάτω προπονητές:

Δήμητρα Αηδονίδου: 6972715616

Παύλος Παρασκευόπουλος: 6972817413

Αποστόλης Βλαχάβας: 6958456667

Ο έφορος και η Διοικούσα Επιτροπή ευχαριστούν τους γονείς των αθλητών κι αθλητριών για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον Σύλλογο και στο τμήμα και φέτος κι ενημερώνουν ότι οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά 6μ.μ.-9μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε με τους προπονητές του τμήματος:

Ελένη Σκουργιά: 6977261095

Βάσω Κολλυμένου: 6973013776

Δήμητρα Αηδονίδου: 6972715616

Παύλος Παρασκευόπουλος: 6972817413

Αποστόλης Βλαχάβας: 6958456667

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου