ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην τελική ευθεία

στην-τελική-ευθεία-305787

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Στην τελική ευθεία, μετά και την κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής την περασμένη Δευτέρα, μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς απομένουν λιγότερες από δύο εβδομάδες μέχρι και την πρώτη σέντρα.

Η πρεμιέρα για τους ερυθρόλευκους στον 4ο Ομιλο, θα γίνει στο Καρπενήσι, με αντίπαλο την ομάδα του ΑΠΟΚ Βελουχίου, την επόμενη Κυριακή 1Οκτωβρίου, με τους Βολιώτες να ξεκινούν το ταξίδι, που ελπίζουν ως τελικό προορισμό να έχει τα γήπεδα της Football League και την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Ολυμπιακός, στο πρώτο του παιχνίδι ως γηπεδούχος θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Διγενή Νεοχωρίου, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στο Πανθεσσαλικό, ενώ… τα δύσκολα για τους ερυθρόλευκους αρχίζουν μόλις την 4η αγωνιστική, οπότε και θα υποδεχτεί τον Ρήγα Φεραίο στο πρώτο τοπικό ντέρμπι.

Θα ακολουθήσει το «κλάσικο» του Βόλου με τη συμπολίτισσα Νίκη Βόλου «εκτός» έδρας την 8η αγωνιστική, η αναμέτρηση με το ΝΠΣ «Βόλος» θα γίνει την αμέσως επόμενη, 9η αγωνιστική, στο Πανθεσσαλικό, και το τελευταίο παιχνίδι με καθαρά μαγνησιώτικο χρώμα για τους ερυθρόλευκους θα γίνει την τελευταία αγωνιστική του Α’ γύρου (13η) με τον Γ.Σ. Αλμυρού εκτός έδρας.

Σημείο προβληματισμού για το τεχνικό επιτελείο ενόψει της πρεμιέρας με το Βελούχι, είναι το γεγονός ότι το Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου διαθέτει πλαστικό τάπητα, κάτι που οδήγησε τους ερυθρόλευκους στο να συζητήσουν και να κλείσουν φιλικό παιχνίδι με την Αγία Άννα στις εγκαταστάσεις της τελευταίας, προκειμένου να υπάρξει η κατάλληλη εξοικείωση των ποδοσφαιριστών του Μιχάλη Ζιώγα στις ιδιαίτερες γηπεδικές συνθήκες.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στις 7μ.μ. ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και προπονήσεις των ερυθρόλευκων στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις, ώστε να είναι πανέτοιμοι για την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος.

Επισκέπτεται το Γηροκομείο

Το κοινωνικό της πρόσωπο θα δείξει και πάλι η ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς θα επισκεφθεί την προσεχή Παρασκευή 22/9 το Γηροκομείο. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, η ομάδα ποδοσφαίρου, το προπονητικό team αλλά και τα μέλη της Δ.Ε. θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στο Γηροκομείο Βόλου. Ο Ολυμπιακός Βόλου αποτελεί ζωντανό κι αναπόσπαστο κύτταρο της τοπικής κοινωνίας και στόχος του είναι να βρίσκεται δίπλα και να στηρίζει όλους εκείνους που το έχουν ανάγκη. Η επίσκεψη αυτή είναι σίγουρο πως θα προσφέρει χαρά στους τροφίμους του Γηροκομείου Βόλου».

Πλατύ άνοιγμα στην κοινωνία του Βόλου

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 θέλοντας να έρθει πιο κοντά στους φιλάθλους της ομάδας μας και να τους εξυπηρετήσει άμεσα, αναφορικά με τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, αποφάσισε να βρίσκονται από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και όλη την εβδομάδα- ώρες καταστημάτων- στο κέντρο του Βόλου, εκπρόσωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου να ενημερώνουν και να διαθέτουν εισιτήρια διαρκείας στους επιχειρηματίες της πόλης, αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

Εισιτήρια διαρκείας Gold: 250€ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο κάτοχός του έχει δικαίωμα να παρκάρει το όχημά του στο πάρκινγκ του Σταδίου)

Εισιτήρια διαρκείας Silver: 80€

Εισιτήρια διαρκείας γυναικών: 50€

Εισιτήρια διαρκείας νέων: 40€ (αφορά νέους ηλικίας 13 έως 18 ετών)

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου

Η νέα αθλητική χρονιά για τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ξεκίνησε, με τους μικρούς ποδοσφαιριστές να προετοιμάζονται στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην Άλλη Μεριά.

Φέτος, οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας αποφάσισαν τη συγκρότηση τριών αγωνιστικών ομάδων για παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2003, το 2004 και το 2005. Οι ποδοσφαιριστές που συγκροτούν αυτές τις ομάδες συμμετέχουν στο πρόγραμμα προπονήσεων και στους αγώνες εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Οι προπονήσεις αυτών των ομάδων είναι καθημερινές.

Παράλληλα αυτή τη χρονιά ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 συνεργάζεται στενά με την ομάδα του Α.Σ. «Ιωλκός Βόλου», συγκροτώντας ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία θα συμμετέχει στη Β’ κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ, με προπονητή τον κ. Φώτη Αγραφιώτη. Στην εν λόγω ομάδα εντάχθηκαν από την πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου ποδοσφαιριστές γεννημένοι από το 1999 έως το 2002, και ήδη έχει αρχίσει η προετοιμασία τους.

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου με τις κινήσεις του αυτές σκοπεύει στη διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών, και ευελπιστεί να μεταλαμπαδεύσει τις έννοιες του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας αλλά και τη χαρά της συνεργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στο πρόγραμμα προπονήσεων, αλλά και στη συγκρότηση των ομάδων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα εξής τηλέφωνα: 6937441383, 6937148271 και 6979002709.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου