ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέρασε αέρα από το Ριζόμυλο και περιμένει κλήρωση ο Ολυμπιακός Βόλου

πέρασε-αέρα-από-το-ριζόμυλο-και-περιμέ-308654

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Ένα ευχάριστο απόγευμα πέρασε στο γήπεδο του Ριζομύλου ο Ολυμπιακός Βόλου, που επιβλήθηκε με 7-0 του τοπικού Αστέρα, στο πλαίσιο της Α’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη, εκεί όπου θα αναμετρηθεί στο στάδιο της Νεάπολης, με τον ΝΠΣ «Βόλος», που πέρασε νικηφόρα από τον Αλμυρό.

Δεδομένης της διαφοράς δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, ο τεχνικός των ερυθρόλευκων Μιχάλης Ζιώγας άφησε εκτός τους βασικούς παίκτες, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στους νεότερους, οι οποίοι άφησαν πολύ καλά δείγματα γραφής, συνδυάζοντας γκολ και θέαμα.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τους παίκτες του Ολυμπιακού ορεξάτους, καθώς πέρα από τα 4 τέρματα που σημείωσαν, θα μπορούσαν να πετύχουν και περισσότερα, χάνοντας πλήθος ευκαιριών.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Μέμος με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Καρβούνη, σημειώνοντας στο 22’ το 1-0, ενώ ο Λούγκος διπλασίασε τα τέρματα του Ολυμπιακού στο 28’ με όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή, παίρνοντας την «ασίστ» από ασθενή απόκρουση του πορτιέρο των γηπεδούχων σε προσπάθεια και σουτ του Καρβούνη. Εννέα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 37’, ο Χατζόγλου έγραψε το 3-0, με κεφαλιά- «ψαράκι», ενώ στο 41’ ο Μέμος με μακρινό θεαματικό σουτ διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου, το 4-0 υπέρ των ερυθρόλευκων.

Το δεύτερο ημίχρονο, ήταν μια ουσιαστική επανάληψη του πρώτου, με τους Βολιώτες να θέλουν περισσότερα τέρματα, καταφέρνοντας εν τέλει να πετύχουν 3 και να σημειώσουν την πρώτη τους εμφατική νίκη-πρόκριση. Στο 48’ ο Αλαμάνης με προβολή έκανε το 5-0 και στο 67’ ο Ζάχος με ωραίο σουτ έπειτα από σέντρα του Αλαμάνη πέτυχε το 6-0.

Το τελικό 7-0 έγραψε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 75’ ο Χατζόγλου με κεφαλιά μέσα από την περιοχή, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καράμπελα. Το τελευταίο τέταρτο στο Ριζόμυλο κύλησε ήρεμα, χωρίς αξιόλογες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό να σκέφτεται ήδη το επόμενο παιχνίδι του Κυπέλλου, αλλά και την κλήρωση του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, σήμερα Δευτέρα.

ΑΣΤΕΡΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-7

Διαιτητής: Παλτατζής

Βοηθοί: Μπέλλου, Γεωργαντζής

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ: Τσιότρας, Γιανούχος (46’ Καναλιώτης), Κατσίκης, Λουφόπουλος, Σεσκλιώτης, Κωνσταντέλος, Μπόλκας (79’ Χρόνης), Μπλούχος, Ξέρας (46’ Ζούκας), Γιώργης Κάρρος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κούτσικος, Γελαδάρης (68’ Πολυχρονιάδης), Αγγελής, Παπαϊωάννου (55’ Πατσής), Χατζόγλου, Δ. Κόκας, Καρβούνης, Λούγκος (68’ Φραγκογιάννης), Αλαμάνης, Καράμπελας, Μέμος (55’ Ζάχος).

Κλήρωση με… αλλαγές

Σήμερα Δευτέρα (18/9) στις 12:00 θα διεξαχθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, αλλά πριν θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τα θέματα που προέκυψαν. Αρχικά, θα εξεταστεί ο φάκελος του Ηρακλή, που δήλωσε συμμετοχή την τελευταία στιγμή.

Ο Γηραιός δήλωσε συμμετοχή στη Γ’ Εθνική την Παρασκευή (15/9) και η Επιτροπή Διοργανώσεων θα εξετάσει αν όλα τα στοιχεία είναι σωστά και στη συνέχεια θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του liganews.gr, δεν θα μπει στον 2ο όμιλο με τις υπόλοιπες ομάδες της Μακεδονίας, αλλά πιθανότατα στον 1ο όμιλο, ενώ δεν αποκλείεται και άλλη ομάδα από την ΕΠΣ Μακεδονίας, μέσω κλήρωσης να πάει στον 1ο όμιλο. Ετσι ο 1ος όμιλος από 12 ομάδες θα έχει 14, και ο 2ος όμιλος από 14, θα έχει 13.

Παράλληλα, η Επιτροπή θα πάρει απόφαση και για τη συμμετοχή της δευτεραθλήτριας Πιερίας. Ο Ποσειδών Π. Πόρων τελικά απέσυρε τη συμμετοχή του και η ΑΕ Καρίτσας, ως δευτεραθλήτρια της Ενωσης, κατέθεσε φάκελο συμμετοχής στην ΕΠΟ. Αν όλα τα στοιχεία της είναι σωστά, θα συμπεριληφθεί κανονικά στην κλήρωση.

Οσον αφορά τους ερυθρόλευκους, θα βρεθούν κανονικά όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της Μαγνησίας στον 4ο Ομιλο, με το πρωτάθλημα να ξεκινά την Κυριακή 1 Οκτωβρίου. Οι ομάδες του 4ου Ομίλου:

ΕΠΣ Λάρισας (1) : Αχιλλέας Φαρσάλων

ΕΠΣ Τρικάλων (1) : Διγενής Νεοχωρίου

ΕΠΣ Καρδίτσας (1) : ΑΟ Σελλάνων

ΕΠΣ Θεσσαλίας (5) : Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου, Ρήγας Φεραίος, Γ.Σ. Αλμυρού, Βόλος ΝΠΣ

ΕΠΣ Φθιώτιδας (1) : Οπούντιος Μαρτίνου

ΕΠΣ Ευρυτανίας (1) : ΑΠΟΚ Βελούχι

ΕΠΣ Φωκίδας (1) : Αστέρας Ιτέας

ΕΠΣ Βοιωτίας (2) : ΑΟ Θήβα, ΑΠΟ Αμβρυσσέας Διστόμου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου