ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξιφασκία και Ταεκβοντό στον Α.Σ. Αιχμή Μαγνησίας

ξιφασκία-και-ταεκβοντό-στον-α-σ-αιχμή-μ-315495

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα του Αθλητικού Συλλόγου ΑΙΧΜΗ Μαγνησίας στα ολυμπιακά αθλήματα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και της ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ.

Τα τμήματα στο άθλημα της Ξιφασκίας λειτουργούν με τη συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, και αποτελούν πυρήνα ανάπτυξης του αθλήματος στην πόλη του Βόλου.

Η ξιφασκία είναι ένα ευγενές, τεχνικό και συναρπαστικό ατομικό άθλημα, με συνεχή παρουσία στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και πλούσια ιστορία.

Η εκμάθησή της γίνεται σε κλειστή αίθουσα, με χρήση ειδικού εξοπλισμού που παρέχεται από τον σύλλογο Α.Σ. Αιχμή και υπό την καθοδήγηση προπονητών, με απόλυτη ασφάλεια. Η ξιφασκία είναι κατάλληλη για αθλητές κάθε ηλικίας για αναψυχή ή πρωταθλητισμό, ανεξάρτητα από το επίπεδο και τη φυσική τους κατάσταση.
Το άθλημα της ξιφασκίας απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 6 ετών και άνω, σε εφήβους και ενήλικες, και θα διδαχθεί στα πρότυπα προπονητικών προγραμμάτων ανάπτυξης του αθλήματος σχεδιασμένα από την Ε.Ο.Ξ., στα οποία προέχει η ασφάλεια και είναι προσαρμοσμένα ανάλογα με την ηλικία των αθλητών, με χρήση ειδικού ασκησιολογίου, εξοπλισμού για παιδιά κτλ.

Στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Αιχμή υπάρχει και η δυνατότητα δωρεαν δοκιμαστικών προπονήσεων!

Eπίσης, συνεχίζονται οι εγγραφές για το ολυμπιακό άθλημα του Ταεκβοντό, που ο σύλλογος Α.Σ. Αιχμή καλλιεργεί συστηματικά από το 2003 με αξιόλογες επιτυχίες και διακρίσεις αθλητών του. Κατάλληλο για άθληση, αυτοάμυνα αλλά και αγωνιστικό αθλητισμό με την πλέον εξελιγμένη του μορφή (ηλεκτρονικοί θώρακες/κάσκες), σύγχρονες προπονητικές μεθόδους και διατηρώντας τον χαρακτήρα της πολεμικής τέχνης, το ταεκβοντό αποτελεί την καλύτερη επιλογή για κάθε ηλικία.

Στο σύλλογο Α.Σ. Αιχμή λειτουργούν τμήματα προσχολικής ηλικίας 4 –6 ετών , δημοτικού, εφηβικά, αγωνιστικά και αυτοάμυνας ενηλίκων.

Προπονήσεις θα γίνονται καθημερινά σε 2 διαφορετικές αίθουσες και σε ευρύ φάσμα ωρών, για τη διευκόλυνση των αθλητών και των γονέων.

Στον σύλλογο διδάσκουν οι Πυργέλης Γιάννης Καθ. Φυσ. Αγωγής ΤΕΦΑΑ / E.T.U., Πυργέλης Φίλιππος προπονητής E.T.U. 4Ο dan, Γιαννίρη Σοφία 3Ο dan, απόφοιτη Παιδαγωγικού Προσχολικής Εκπαίδευσης με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή. Επίσης, υπάρχει συνεργασία με καταξιωμένους επιστήμονες διαιτολόγους, γιατρούς, λογοθεραπευτές κτλ. Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά ώρες 6-9 στις εγκαταστάσεις μας Αγ. Νεκταρίου 28 (έναντι Ι. Ναού), τηλ. 2421085608. Πληροφορίες θα βρείτε επίσης στην ιστοσελίδα asaixmi.gr και στα τηλέφωνα 6972415237 (Πυργέλης Γιάννης), 6073707977 (Πυργέλης Φίλιππος) και 2421085608.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου