ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπακάλης: «Ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια»

μπακάλης-ακόμη-μεγαλύτερη-διάρκεια-315891

Ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια επιθυμεί από την ομάδα του ΓΣ Αλμυρού ο τεχνικός Λάκης Μπακάλης, αναφερόμενος στην εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του μετά το νικηφόρο τεστ απέναντι στη Νίκη Βόλου. Αναλυτικά όσα σχολίασε ο έμπειρος τεχνικός:

«Ακόμη ένα παιχνίδι προετοιμασίας που μπορέσαμε να δούμε αυτά που θέλουμε αγωνιστικά. Νομίζω μέχρι το 60’ ήμασταν μια αρκετά καλή ομάδα, ξέραμε τι ζητούσαμε στον αγωνιστικό χώρο, βγάλαμε φάσεις, πιέσαμε ψηλά και είχαμε καλό ρυθμό.

Από εκεί και πέρα η Νίκη μας πίεσε πάρα πολύ, μπορώ να πω ότι εμείς πάθαμε black out, ίσως κουράστηκαν και τα παιδιά. Κάναμε αλλαγές, ξεκουράστηκαν κάποια παιδιά και μπήκαμε ξανά στον ρυθμό και ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Νομίζω πως αυτό είναι το αγωνιστικό κομμάτι.

Και οι δυο ομάδες προσπάθησαν, είχαν ρυθμό για την παρούσα φάση. Το αποτέλεσμα δεν το κρίνω εγώ, δεν κρίνω ποτέ τα αποτελέσματα των φιλικών. Απλά δεν πρέπει να είμαστε μόνο για 60’ πρέπει να είμαστε για 90’. Αν καταφέρουμε και είμαστε μέχρι το 90’ όπως ήμασταν σαν ομάδα μέχρι το 60’ πιστεύω θα έχουμε ένα καλό αγωνιστικό προφίλ ως ομάδα στο πρωτάθλημα».

Για την ετοιμότητα της ομάδας του: «Έχουμε ακόμα αδυναμίες και λάθη αγωνιστικά που πρέπει να βελτιώσουμε».

Για την Νίκη Βόλου: «Είναι είναι μια καλή ομάδα που είχε πολύ καλά διαστήματα. Αν δεν την προσέξεις, αν δεν τη σεβαστείς, δύσκολα θα πάρεις αποτέλεσμα όπως πήραμε εμείς».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου