ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ικανοποίηση για την επιθετική λειτουργία

ικανοποίηση-για-την-επιθετική-λειτου-315901

Αλλά όχι και για την αμυντική στη Νίκη Βόλου μετά το φιλικό με τον ΓΣ Αλμυρού

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Προβληματισμός από την αμυντική λειτουργία της Νίκης Βόλου επικρατεί μετά το φιλικό με τον ΓΣ Αλμυρού την περασμένη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, απ’ όπου η ομάδα του Λάκη Μπακάλη αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι και με υπέρ της σκορ 2-1.

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο ο προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης, όντας ικανοποιημένος εν μέρει από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών, μιας και επιθετικά η ομάδα έφτιαξε φάσεις, αλλά αμυντικά πλήρωσε τα λάθη και τα κενά…

Αναλυτικά όσα σχολίασε ο Βολιώτης τεχνικός: «Ήταν ένα φιλικό προετοιμασίας. Θέλαμε να κερδίσουμε. Για μας ήταν ένα τεστ. Είμαστε ικανοποιημένοι μόνο από το δεύτερο ημίχρονο, από τον τρόπο που βγαίναμε στην επίθεση, από τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που τελειώναμε τις φάσεις. Δεν ήμασταν καλοί στα τελειώματα των φάσεων και, όπως είναι το ποδόσφαιρο, από μία κόντρα μπήκε το γκολ.

Όμως τα φιλικά είναι για να βλέπουμε τα προβλήματα και έχουμε τρεις εβδομάδες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Πριν μία εβδομάδα ήρθαν τα τρία παιδιά και ενσωματώθηκαν στην ομάδα, ενώ σίγουρα θα γίνει ακόμη μία προσθήκη.

Θα δουλέψουμε αυτές τις τρεις εβδομάδες για να εξαλείψουμε τις αδυναμίες που φάνηκαν στον αγώνα. Ο ένας τομέας ήταν τα τελειώματα των φάσεων και ο άλλος ήταν η συμπεριφορά μας όταν χάναμε την μπάλα. Με τον τρόπο που συμπεριφερόμασταν, αφήναμε χώρους και δίναμε στον αντίπαλο τη δυνατότητα να δημιουργήσει ευκαιρίες. Έτσι πληρώσαμε το όχι ικανοποιητικό ποσοστό στα τελειώματα των φάσεων, και το όταν αφήσαμε χώρους τους εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος».

Σε ερώτηση για το αν η είσοδος του Ντόλγκι, ο οποίος βρήκε και δίχτυα, βοήθησε στη βελτίωση της εικόνας απάντησε: «Εννοείται. Στο β’ ημίχρονο όλη ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή. Το σκορ στο β’ ημίχρονο είναι πλασματικό, είναι 1-1 στο β’ μέρος, ενώ χάσαμε ευκαιρίες από τα δύο και τρία μέτρα. Εννοείται πως ο Ντόλγκι είναι καλός παίκτης, αλλά το θέμα είναι πώς αυτοί θα “δέσουν” γρήγορα, για να αποκτήσουμε ένα ομοιογενές σύνολο και να πετύχουμε τον στόχο, που είναι άνοδος».

Αναφερόμενος στα θετικά στοιχεία από το προχθεσινό φιλικό σχολίασε: «Είναι πολλά τα θετικά, αλλά αυτό που κρατάμε είναι ότι μία ήττα σ’ ένα φιλικό μπορεί να είναι πιο χρήσιμη από μία νίκη. Γι’ αυτό κι εμείς θα επικεντρωθούμε σε αρνητικά στοιχεία, τα οποία πληρώσαμε. Φυσικά όσον αφορά τα θετικά στοιχεία θα πρέπει να βρούμε τρόπους να εμφανίζονται πιο συχνά στο γήπεδο και να τα εκμεταλλευόμαστε, γιατί τώρα είχαμε θετικά στοιχεία, αλλά το αποτέλεσμα ήταν 1-2. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες».

Τέλος, αναφερόμενος στην παρουσία του Γιάκοβλεφ επεσήμανε: «Την προηγούμενη Κυριακή είχε μόνο τρεις μέρες που προπονούνταν, τώρα είναι δέκα. Στις 17, στις 24, θα δείτε άλλη εικόνα, πολύ καλύτερη, απ’ όλα τα παιδιά».

Αύριο με Μακεδονικό – Κύπελλο με Πρωτεσίλαο

Συνέχεια στα φιλικά τεστ θα δώσει αύριο η Νίκη Βόλου, φιλοξενούμενη του Μακεδονικού στη Θεσσαλονίκη και στο γήπεδο της Ευκαρπίας. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 6μ.μ., με τους κυανόλευκους να τίθενται αντιμέτωποι με την ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου.

Στη συνέχεια η Νίκη θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι, το ερχόμενο Σάββατο, φιλοξενώντας στο Πανθεσσαλικό την ομάδα του Πρωτεσιλάου για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ, μετά και την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε χθες (Σελ. 19).

Παράταση διάθεσης των διαρκείας

Την παράταση διάθεσης των καρτών διαρκείας ανακοίνωσε η Δ.Ε. της Νίκης Βόλου, αναφέροντας πως θα διατίθενται μέχρι και την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, λόγω της μετάθεσης της έναρξης του πρωταθλήματος. Αναλυτικά: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ενημερώνει ότι λόγω της μετάθεσης της έναρξης του πρωταθλήματος, παρατείνεται η διάθεση των Καρτών Διαρκείας για τη νέα χρονιά, μέχρι και την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017.

Η διάθεση θα γίνεται από το Γραφείο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και Καρτών Διαρκείας, που βρίσκεται στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς (Δευτέρα – Παρασκευή 12:00-14:00 & 19:00-21:30). Για τη φετινή χρονιά έχουν προβλεφθεί 6 κατηγορίες καρτών, και όλες περιλαμβάνουν προσφορές και εκπτωτικά προνόμια από επιχειρήσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης, έχουν προβλεφθεί επί των αρχικών τιμών συγκεκριμένων κατηγοριών επιπλέον εκπτώσεις για ανέργους, ΑμΕΑ, παλαιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης μέσα από το www.nikifc.gr, ώστε να μειωθεί ο χρόνος εξυπηρέτησης των φιλάθλων.

Οι τιμές των καρτών είναι εξής:

Gold: 250 €

Basic: 100 €

Fans: 70 €

Ladies: 50 €

Kids: 20 €

Family: 130 €

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τις Κάρτες μπορείτε να καλείτε στο 6945306520 ή επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.nikifc.gr/kartesdiarkeias».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου