ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προκρίθηκαν Νέος Μαγνησιακός και Δήμητρα Ευξεινούπολης

προκρίθηκαν-νέος-μαγνησιακός-και-δήμ-317306

Την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ πέτυχαν το απόγευμα του Σαββάτου ο νεοσύστατος Νέος Μαγνησιακός και η Δήμητρα Ευξεινούπολης. Αναλυτικά:

Ν. Μαγνησιακός-Ν.Α. Νίκης 2-1

Την νίκη-πρόκριση στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας του πέτυχε ο Νέος Μαγνησιακός κερδίζοντας με 2-1 τους Νέους Αθλητές Νίκης. Η ομάδα του Κωνσταντίνου Ρέππου άνοιξε το σκορ στο 18’ με πέναλτι που κέρδισε ο Γιαννακούρας από τον Χατζόγλου και μετέτρεψε σε γκολ ο Μωυσίδης. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 58’ με τον Σιώμο, αλλά η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ μιας και δύο λεπτά αργότερα ο Γιαννακούρας πέτυχε το 2-1, δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

ΝΕΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Μήτσιας, Μπουρντένης, Παπαγεωργίου, Γεωργουλάκος, Πάντσιος, Λαρίσης, Χριστοδούλου (55’ Βαρελόπουλος), Μαστακούλης, Σκέντι (70΄ Μπαντέλης), Γιαννακούρας (62’ Κατσίφας), Μωϋσίδης (80’ Ταυλαρίδης).

Ν.Α. ΝΙΚΗΣ: Πρώιας, Χατζόγλου (80’ Καπερός), Κουκουτής, Βλάχος, Σφονδύλιας, Σέλντι, Χριστίδης (70’ Κολημήτρας), Κουτσούκης, Φλώρος, Σιώμος, Χρόνης.

Αγία Αννα – Δήμητρα 0-2

Στους 32 του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ πέρασε και η Δήμητρα Ευξεινούπολης, κερδίζοντας με 2-0 την Αγία Αννα εκτός έδρας. Ο 14χρονος Τιμπλαλέξης ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό, με την ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά να πετυχαίνει ακόμη ένα τέρμα στο β’ μέρος με τον Στεφανή να βρίσκει τον Αραπίτσα μετά από εκτέλεση φάουλ και εκείνος γύρισε την μπάλα για τον Κακαλιά, που δεν δυσκολεύθηκε να πετύχει το γκολ για την ομάδα του στο 56’ σε κενή εστία.

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Συκιώτης, Τσίρος, Νιαώτης, Σκοπός, Πετσιμέρης, Σερ. Τσιουρέλης, Στεργιόπουλος, Φιλατζικιώτης, Κοτούλας, Λίτσος, Κανδύλας.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ: Σαββίδης, Γκαρνίδης, Μπαράκου, Σιαμουρδάνης, Στεφανής, Κουτσούμπας (65’ Μηλιώνης), Κακλιάς (58΄ Γαλατσίδας), Τιμπλαλέξης (85’ Γουργιώτης), Αλ. Αραπίτσας, Ξηροκώστας, Καρατέεβ.

Σήμερα η κλήρωση

Σήμερα Δευτέρα στο «Αρχοντικό» στο Δάσος Κουρί Αλμυρού, θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις Α’ & Β’ κατηγορίας με 40 συνολικά ομάδες για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ.

Στην αγωνιστική περίοδο 2017-18 στην Α’ Κατηγορία συμμετέχουν 14 ομάδες σε έναν όμιλο και πάλι με την πρώτη ομάδα να προάγεται απευθείας στην Γ’ Εθνική, ενώ οι ομάδες που θα καταλάβουν τη 13η και τη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα υποβιβάζονται απευθείας στην Β’ κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2018­2019 (μπορεί να είναι περισσότερες αν υπάρχουν πτώσεις από τη Γ΄ Εθνική). Για τη Β’ Κατηγορία το πρωτάθλημα γίνεται και πάλι σε δύο ομίλους, με 13 σωματεία ο κάθε όμιλος, ενώ την περίοδο 2018-2019 και η Β΄ θα είναι σε έναν όμιλο των 14 ομάδων και θα υπάρχει και Γ’ Κατηγορία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου