ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επενδύει στο μέλλον η Ακαδημία Ποδοσφαίρου

επενδύει-στο-μέλλον-η-ακαδημία-ποδοσφ-317436

Η νέα αθλητική χρονιά για τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ξεκίνησε, με τους μικρούς ποδοσφαιριστές να προετοιμάζονται στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην Άλλη Μεριά, με τους ερυθρόλευκους να αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση πως

«Φέτος, οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας αποφάσισαν τη συγκρότηση τριών αγωνιστικών ομάδων για παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2003, το 2004 και το 2005.Οι ποδοσφαιριστές που συγκροτούν αυτές τις ομάδες συμμετέχουν στο πρόγραμμα προπονήσεων και στους αγώνες εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Οι προπονήσεις αυτών των ομάδων είναι καθημερινές.

Παράλληλα αυτή τη χρονιά ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 συνεργάζεται στενά με την ομάδα του Α.Σ. «Ιωλκός Βόλου» συγκροτώντας ποδοσφαιρική ομάδα η οποία θα συμμετέχει στη Β’ κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ, με προπονητή τον κ. Φώτη Αγραφιώτη. Στην εν λόγω ομάδα εντάχθηκαν από την πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου ποδοσφαιριστές γεννημένοι από το 1999 έως το 2002 και ήδη έχει αρχίσει η προετοιμασία τους.

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου με τις κινήσεις του αυτές σκοπεύει στην διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών κι ευελπιστεί να μεταλαμπαδεύσει τις έννοιες του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας αλλά και τη χαρά της συνεργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στο πρόγραμμα προπονήσεων, αλλά και στη συγκρότηση των ομάδων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα εξής τηλέφωνα: 6937441383, 6937148271 και 6979002709.

Τέλος, όλα τα νέα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου είναι αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού Τμήματος του Συλλόγου, www.olympiakosvolou.com».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου