ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναζητεί αντιπάλους , φορ και περιμένει!

αναζητεί-αντιπάλους-φορ-και-περιμένε-318693

Ο Ολυμπιακός Βόλου, διαφοροποιεί τα σχέδιά του μετά τη νέα μετάθεση έναρξης της Γ’ Εθνικής…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Διαφοροποιεί εν μέρει τα σχέδιά του ο Ολυμπιακός Βόλου, αφού οι αποφάσεις της ΕΠΟ για καταρτισμό ομίλων, κλήρωση και τη νέα μετάθεση της έναρξης στη Γ’ Εθνική θα «αναγκάσουν» την βολιώτικη ομάδα να αναζητήσει και άλλους αντιπάλους για φιλικά μέσα στο Σεπτέμβρη ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος που τώρα πάει για 1η Οκτώβρη.

Ακόμη στον Ολυμπιακό τονίζουν πως το ρόστερ δεν έχει κλείσει, ενώ δεν αποκλείεται δυο-τρεις παίκτες να δοθούν ως δανεικοί. Πληροφορίες ανέφεραν, πως ο Ολυμπιακός είχε κλείσει αριστερό οπισθοφύλακα, ενώ χρειάζεται να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης με έναν ικανό σέντερ φορ, καθώς στη θέση αυτή υπάρχει ο Δημήτρης Σέττος και ο νεαρός Κώστας Αλαμάνης. Ο Αλέξανδρος Σεχολάρι, ο οποίος κατ’ ανάγκη έχει αγωνιστεί σε αρκετά φιλικά στην κορυφή της επίθεσης, δεν είναι φορ περιοχής.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Β., Μιχάλης Ζιώγας, έχει πάντως εικόνα για την ομάδα και τους παίκτες, ενώ προσωρινή απώλεια θα είναι ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης, καθώς ο μέσος του Ολυμπιακού, αύριο Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, έχει κληθεί να παρουσιαστεί στη Θήβα, για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία και θα απουσιάσει από τις εκδηλώσεις της ομάδας για κάποιο χρονικό διάστημα. Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό έχουν ήδη κάνει κινήσεις ο Ευθυμιάδης να πάρει μετάθεση σε μονάδα της περιοχής μας, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Επίσης, απορρίφθηκαν ο Ερμάλ Μπραχίμι, που δεν έδειξε πως είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο χώρο της μεσαίας γραμμής και το ίδιο ισχύει και για τον Δομίνικο Πλουσή, ο οποίος έδωσε το «παρών» σε δύο προπονήσεις του Ολυμπιακού, με την τεχνική ηγεσία να μην εισηγείται θετικά στη διοίκηση για την απόκτησή του.

Ηδη το ρόστερ του Ολυμπιακού αριθμεί 30 ποδοσφαιριστές και για να αποκτηθεί κάποιος παίκτης θα πρέπει να είναι σε θέση να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα.

Στον Ολυμπιακό πάντως ξέρουν ότι θα περιμένουν πιο πολύ για την πρεμιέρα, αφού η ΕΠΟ δεν προχώρησε στον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής λόγω των πολλών εκκρεμοτήτων… που οδήγησαν στην απόφαση όχι μόνο να αναβληθεί ο καταρτισμός των ομίλων της Γ’ Εθνικής για την Τετάρτη (13/9), (κι αυτό με την ελπίδα ως τότε να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο), αλλά και την εκ νέου μετάθεση της σέντρας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κατά μια εβδομάδα, δηλαδή για την 1η Οκτωβρίου. Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα γίνει τη Δευτέρα 18/9 στα γραφεία της ΕΠΟ.

Τα διαρκείας

Στη διάθεση των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκονται τα εισιτήρια διαρκείας, και σε ανακοίνωση επισημαίνεται: «Η περίοδος των προεγγραφών ολοκληρώθηκε, γι’ αυτό και όσοι προεγράφησαν μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ομάδας για να λάβουν το δικό τους εισιτήριο διαρκείας. Οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να λάβουν απευθείας το διαρκείας κατά την έλευσή τους στα γραφεία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

Gold: 250€ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο κάτοχός του έχει δικαίωμα να παρκάρει το όχημά του στο πάρκινγκ του σταδίου)

Silver: 80€

Γυναικών: 50€

Νέων: 40€ (αφορά νέους ηλικίας 13 έως 18 ετών)

Να σημειωθεί πως η είσοδος των παιδιών έως και 12 ετών θα είναι ελεύθερη, πάντα με την παρουσία του κηδεμόνα τους. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν μόνο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (όχι για τα playoffs), αλλά και για το Κύπελλο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Ολυμπιακού Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, προκειμένου να λάβουν το εισιτήριο διαρκείας τους, Δευτέρα και Τετάρτη από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Τα σημεία πώλησης: Οι φίλαθλοι της ομάδας, εκτός από τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας τους (Silver, Ladies και Νέων) και από τα παρακάτω σημεία:

Πρακτορείο ΟΠΑΠ των Δημήτρη Καραντάκου και Παναγιώτη Καψιώχα «Το Γούρικο», Ιωλκού 3Δ (μεταξύ Δημητριάδος και Ιάσονος)

Sports café Da Luz, Δεληγιώργη 4Β

Caps coffee (Καψιώτης Χρήστος), Κασσαβέτη 122Α με Εθνικής Αντιστάσεως».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου