ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δυνατό «τεστ» αλλά όχι τελευταίο!

δυνατό-τεστ-αλλά-όχι-τελευταίο-319750

Ο Ολυμπιακός Βόλου, έχει σήμερα φιλικό στο Αιγίνιο με τον Αιγινιακό αλλά η νέα μετάθεση έναρξης της Γ’ Εθνικής …θα φέρει κι αλλά!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ένα δυνατό φιλικό έχει σήμερα στην Πιερία ο Ολυμπιακός Βόλου που παίζει στις 5 μμ με τον Αιγινιακό, αλλά οι αποφάσεις από την ΕΠΟ για τον καταρτισμό των ομίλων , την κλήρωση και τη νέα μετάθεση της έναρξης στη Γ’ Εθνική θα «αναγκάσουν» την Βολιώτικη ομάδα να αναζητήσει και άλλους αντίπαλους μέσα στο Σεπτέμβρη.

Ο σημερινός αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στο γήπεδο του Αιγινιακού και η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 έχει χαρακτηρίσει το εν λόγω φιλικό παιχνίδι ένα δυνατό crash test, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας που τώρα πάει για Οκτώβρη .

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Β., Μιχάλης Ζιώγας, εχει ως τώρα μια εικόνα για την ομάδα και τους παίκτες σε οκτώ φιλικά με μια μόλις ήττα και μόνο ένα ματς ,αυτό στο Βελεστίνο που δεν έχει σκοράρει… Ο Ολυμπιακός Β. μέχρι και μετα την κάθοδό του από την Σαμαρίνα Γρεβενών έχει παίξει με Παγασητικό (10-0), Πηλέα (6-1), Βελούχι (3-0), Νίκη (1-1), Καλλιθέα (1-0), Ρήγα Φεραίο (0-0), Τοξότη (2-0) και την Αιγυπτιακή Γουάντι Βέγκλα (1-2) στο Καρπενήσι.

Στον Ολυμπιακό πάντως από χθες ξέρουν ότι θα περιμένουν πιο πολύ για την πρεμιέρα αφού η ΕΠΟ δεν προχώρησε στον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής λόγω των πολλών εκκρεμοτήτων …Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να μην προχωρήσει στον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής για τη νέα σεζόν αφου ο αγώνας μπαράζ ανόδου για τη Football League ανάμεσα σε Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης ορίστηκε για την Τετάρτη (13/9), αλλά τη Δευτέρα (11/9) ενδέχεται να ληφθεί άλλη απόφαση, αν οριστικοποιηθεί η τελική αδυναμία του Ηρακλή να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Όλα αυτά οδήγησαν στην απόφαση όχι μόνο να αναβληθεί ο καταρτισμός των ομίλων της Γ’ Εθνικής για την Τετάρτη (13/9),(κι αυτό με την ελπίδα ως τότε να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο) αλλά και την εκ νέου μετάθεση της σέντρας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κατά μια εβδομάδα, δηλαδή για την 1η Οκτωβρίου. Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα γίνει τη Δευτέρα 18/9 στα γραφεία της ΕΠΟ.

Στο μεταξύ στον Ολυμπιακό δεν προχωρησε η μεταγραφή του Ερμάλ Μπραχίμι ο οποίος για δύο μέρες προπονήθηκε με τους «ερυθρόλευκους», όπως και ο Δομίνικος Πλουσής, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στον Ερμή Ζωνιανών, αλλά τη Δευτέρα θα κληθεί να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία .

Σήμερα στο Αιγίνιο ο Ολυμπιακός Βόλου απέναντι στον Αιγινιακό, ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, πιθανότερο είναι να μην αγωνιστούν οι Σκανδάλης και Α. Κόκας, ενώ ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης την προσεχή Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, έχει κληθεί να παρουσιαστεί στη Θήβα, για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία και θα απουσιάσει από τις εκδηλώσεις της ομάδας για κάποιο χρονικό διάστημα.

Τα διαρκείας

Στη διάθεση των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκονται τα εισιτήρια διαρκείας στα γραφεία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

Gold: 250€ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο κάτοχός του έχει δικαίωμα να παρκάρει το όχημά του στο πάρκινγκ του σταδίου)

Silver: 80€

Γυναικών: 50€

Νέων: 40€ (αφορά νέους ηλικίας 13 έως 18 ετών)

Να σημειωθεί πως η είσοδος των παιδιών έως και 12 ετών θα είναι ελεύθερη, πάντα με την παρουσία του κηδεμόνα τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου