ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έχοντας λύσεις… περιμένει

έχοντας-λύσεις-περιμένει-321376

Ο Ολυμπιακός Βόλου, έχοντας αύριο φιλικό στο Αιγίνιο με τον Αιγινιακό

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Φιλικό παιχνίδι αύριο στην Πιερία με τον Αιγινιακό, η παρουσία στον Βόλο ενός ξένου ποδοσφαιριστή και αναμονή να γίνει από την ΕΠΟ ο καταρτισμός των ομίλων στη Γ’ Εθνική, απασχολούν αυτές τις μέρες τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στο φιλικό παιχνίδι με τον Αιγινιακό αύριο Σάββατο 9/9, ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι πιο πλήρης, καθώς θα επιστρέψουν οι Καραγκιολίδης, Θέος, Βαρούχας, Σέττος και Γελαδάρης, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο τελευταίο φιλικό στο Καρπενήσι με τη Γουάντι Ντέγκλα, ενώ πιθανόν θα έχει και τον Ερμάλ Μπραχίμι, παίκτη που προπονείται με την ομάδα, και θα αποκτηθεί μόνο αν τελικά δείξει ότι είναι αυτό που θέλουν οι ερυθρόλευκοι… Ο Μπραχίμι, που δεν είναι φορ αλλά μέσος, είναι 26 ετών έχει καταγωγή από το Κόσοβο, γεννήθηκε στη Γαλλία και έχει αγωνιστεί στα πρωταθλήματα της Αλβανίας και της Σουηδίας, ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε σε ομάδα της Φινλανδίας

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου. Οι τιμές είναι οι εξής:

Εισιτήρια διαρκείας Gold: 250€ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο κάτοχός του έχει δικαίωμα να παρκάρει το όχημά του στο παρκινγκ του Σταδίου)

Εισιτήρια διαρκείας Silver: 80€

Εισιτήρια διαρκείας γυναικών: 50€

Εισιτήρια διαρκείας νέων: 40€ (αφορά νέους ηλικίας 13 έως και 18 ετών)

Να σημειωθεί πως η είσοδος των παιδιών έως και 12 ετών θα είναι ελεύθερη, πάντα με την παρουσία του κηδεμόνα τους.

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν μόνο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (όχι για τα πλέι οφ) αλλά και για το Κύπελλο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Ολυμπιακού Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, προκειμένου να λάβουν το εισιτήριο διαρκείας τους, Δευτέρα και Τετάρτη από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Οι φίλαθλοι της ομάδας, εκτός από τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας τους (Silver, Ladies και Νέων) και από τα παρακάτω σημεία:

Πρακτορείο ΟΠΑΠ των Δημήτρη Καραντάκου και Παναγιώτη Καψιώχα «Το Γούρικο», Ιωλκού 3Δ (μεταξύ Δημητριάδος και Ιάσονος).

Sports café Da Luz, Δεληγιώργη 4Β.

Caps coffee (Καψιώτης Χρήστος), Κασσαβέτη 122Α με Εθνικής Αντιστάσεως.

Περιμένει από ΕΠΟ

Στο μεταξύ σήμερα στον Ολυμπιακό περιμένουν να γίνει ο καταρτισμός των ομίλων στη Γ’ Εθνική, να υπάρξει συμπληρωματική προκήρυξη και να ανακοινωθούν ημερομηνίες κλήρωσης και έναρξης του πρωταθλήματος… Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ θα συνεδριάσει σήμερα για να πάρει μια σειρά από αποφάσεις, με στόχο την Πέμπτη 14/9 να πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, προκειμένου η σέντρα να γίνει στις 24/9 και όχι αργότερα.

Επίσης, θα υπάρξει η τελική απόφαση της ΕΠΟ για την κάλυψη των δύο θέσεων στη Football League, και όλα δείχνουν πως δεν θα διεξαχθεί τελικά αγώνας μπαράζ ανόδου για τη Football League, (Δόξα-ΑΕ Καραϊσκάκης) καθώς μετά τη διαφαινόμενη διάλυση του Ηρακλή προκύπτει και δεύτερη κενή θέση. Το πιθανότερο είναι να αποφασιστεί ποια ομάδα θα πάρει τη θέση του Ηρακλή στο κύπελλο!

Για τη Γ΄ Εθνικη δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή οι 4 ομάδες που υποβιβάστηκαν από τη Football League, οι Πανελευσινιακός, ΑΟ Χανιά, Καλλονή, Πανθρακικός, όπως και οι Πυθαγόρας Σάμου, ΑΟ Σύρος, Κανάρης Νενητών, Πυρσός Γρεβενών, Ποσειδών Π. Πόρων, Μ. Αετοί Ελευθεροχωρίου, ΑΕ Ιστιαίας και Εορδαϊκός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου