ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

ΦΙΛΙΚΑ: Κυριακή με ΓΣΑ, Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη

φιλικα-κυριακή-με-γσα-τετάρτη-στη-θεσ-322983

Ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι προγραμμάτισε η Νίκη Βόλου, η οποία την ερχόμενη Τετάρτη θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Μακεδονικό του Κώστα Βελιτζέλου. Νωρίτερα, την Κυριακή, οι κυανόλευκοι θα φιλοξενήσουν τον ΓΣ Αλμυρού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Αναλυτικότερα τα επόμενα δύο φιλικά που ανακοίνωσε η Δ.Ε.:

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου

Νίκη Βόλου – ΓΣ Αλμυρού

Πανθεσσαλικό Στάδιο

Ώρα έναρξης: 18:00

Γενική Είσοδος: 5€ / Παιδιά έως 12 ετών Δωρεάν

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου

Μακεδονικός – Νίκη Βόλου

Γήπεδο Νέας Ευκαρπίας

Ώρα έναρξης :18:00

Παράταση διάθεσης των διαρκείας

Την παράταση διάθεσης των καρτών διαρκείας ανακοίνωσε η Δ.Ε. της Νίκης Βόλου, αναφέροντας πως θα διατίθενται μέχρι και την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, λόγω της μετάθεσης της έναρξης του πρωταθλήματος. Αναλυτικά: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ενημερώνει ότι λόγω της μετάθεσης της έναρξης του πρωταθλήματος, παρατείνεται η διάθεση των Καρτών Διαρκείας για τη νέα χρονιά, μέχρι και την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017.

Η διάθεση θα γίνεται από το Γραφείο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και Καρτών Διαρκείας, που βρίσκεται στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς (Δευτέρα-Παρασκευή 12:00-14:00 & 19:00-21:30). Για τη φετινή χρονιά έχουν προβλεφθεί 6 κατηγορίες καρτών, και όλες περιλαμβάνουν προσφορές και εκπτωτικά προνόμια από επιχειρήσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης έχουν προβλεφθεί επί των αρχικών τιμών συγκεκριμένων κατηγοριών επιπλέον εκπτώσεις για ανέργους, ΑμΕΑ, παλαιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης μέσα από το www.nikifc.gr , ώστε να μειωθεί ο χρόνος εξυπηρέτησης των φιλάθλων.

Οι τιμές των καρτών είναι εξής:

Gold: 250 €

Basic: 100 €

Fans: 70 €

Ladies: 50 €

Kids: 20 €

Family: 130 €

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τις Κάρτες μπορείτε να καλείτε στο 6945306520 ή επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.nikifc.gr/kartesdiarkeias».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου