ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επόμενο τεστ με Αιγινιακό

επόμενο-τεστ-με-αιγινιακό-324587

Για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου το ερχόμενο Σάββατο

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Νέο δυνατό φιλικό παιχνίδι θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο την ομάδα του Αιγινιακού, που θα αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσεις στις 5μ.μ. και θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Αιγινιακού, ενώ πρόκειται για το δεύτερο παιχνίδι που θα δώσουν οι ερυθρόλευκοι με ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, ύστερα από εκείνο με την Καλλιθέα. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το τεχνικό επιτελείο αναμένεται να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.

Οι ερυθρόλευκοι, παρά την προχθεσινή ήττα στο Καρπενήσι από την Αιγυπτιακή Γουάντι Ντέγκλα, με 2-1, άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ το μοναδικό γκολ για τους Βολιώτες πέτυχε ο Σεχολάρι στο 87’, μετά από όμορφη σέντρα του Δήμου Κόκκα. Η ομάδα από το Κάιρο είχε προηγηθεί με 2-0, ενώ για τους «κόκκινους» χάθηκε πλήθος ευκαιριών, απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται στη μεγαλύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας της και διαθέτεις πολύ καλές μονάδες.

Όπως ο τεχνικός των Βολιωτών Μιχάλης Ζιώγας ανέφερε μετά τη λήξη του παιχνιδιού, η ομάδα, παρά το γεγονός ότι δεν προετοιμάστηκε για το συγκεκριμένο φιλικό με τους Αιγύπτιους, που κανονίστηκε μόλις… το περασμένο Σάββατο, ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες δείχνοντας δείγματα ποιότητας: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Για μας ήταν δύσκολο το εγχείρημα, γιατί δεν είχαμε προγραμματίσει το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι. Αποδείξαμε, ωστόσο, πως είμαστε μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα και κοντράραμε στα ίσια έναν αντίπαλο, που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορίας από εμάς», σημείωσε ο Λαρισαίος προπονητής, ενώ όσον αφορά το γεγονός ότι στα περισσότερα φιλικά παιχνίδια ο Ολυμπιακός Βόλου δεν σκοράρει με ευκολία τόνισε: «Δεν με προβληματίζει ότι δεν σκοράρουμε πολλά γκολ στα τελευταία παιχνίδια. Σε όλα τα ματς, με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο, έχουμε καταφέρει να φτάσουμε στο γκολ. Με ικανοποιεί το γεγονός ότι η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες».

Από την αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου στο προχθεσινό παιχνίδι με τη Γουάντι Ντέγκλα έλειπαν οι Γελαδάρης, Σέττος, Βαρούχας, Καραγκιολίδης, Θέος, οι οποίοι πάντως αναμένεται να βρίσκονται κανονικά στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό. Αμφίβολος πάντως θεωρείται ο Α. Κόκκας, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με τους Αιγύπτιους, και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του τραυματισμού του».

Για το φιλικό του Σαββάτου, η Διοικούσα Επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και του Αιγινιακού. Ο εν λόγω αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στις 17:00 στο γήπεδο του Αιγινιακού. Το εν λόγω φιλικό παιχνίδι θα αποτελέσει ένα δυνατό crash test για τον Ολυμπιακό Βόλου, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου