ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη διάθεση τα διαρκείας

στη-διάθεση-τα-διαρκείας-324606

Στη διάθεση των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκονται τα εισιτήρια διαρκείας, και σε ανακοίνωση επισημαίνεται: «Η περίοδος των προεγγραφών ολοκληρώθηκε, γι’ αυτό και όσοι προεγράφησαν μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ομάδας για να λάβουν το δικό τους εισιτήριο διαρκείας. Οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να λάβουν απευθείας το διαρκείας κατά την έλευσή τους στα γραφεία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

Gold: 250€ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο κάτοχός του έχει δικαίωμα να παρκάρει το όχημά του στο πάρκινγκ του σταδίου)

Silver: 80€

Γυναικών: 50€

Νέων: 40€ (αφορά νέους ηλικίας 13 έως 18 ετών)

Να σημειωθεί πως η είσοδος των παιδιών έως και 12 ετών θα είναι ελεύθερη, πάντα με την παρουσία του κηδεμόνα τους. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν μόνο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (όχι για τα playoffs), αλλά και για το Κύπελλο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Ολυμπιακού Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, προκειμένου να λάβουν το εισιτήριο διαρκείας τους, Δευτέρα και Τετάρτη από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Τα σημεία πώλησης: Οι φίλαθλοι της ομάδας, εκτός από τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας τους (Silver, Ladies και Νέων) και από τα παρακάτω σημεία:

Πρακτορείο ΟΠΑΠ των Δημήτρη Καραντάκου και Παναγιώτη Καψιώχα «Το Γούρικο», Ιωλκού 3Δ (μεταξύ Δημητριάδος και Ιάσονος)

Sports café Da Luz, Δεληγιώργη 4Β

Caps coffee (Καψιώτης Χρήστος), Κασσαβέτη 122Α με Εθνικής Αντιστάσεως».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου