ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Γιάννης Παφλιάς: «Μια μέρα θα ήθελα να επιστρέψω στη Νίκη Βόλου»

γιάννης-παφλιάς-μια-μέρα-θα-ήθελα-να-ε-326146

Συγκινημένος από την τιμητική βράβευση από τη Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, όσο και από τον Όμιλο Φιλάθλων της Νίκης ήταν ο Γιάννης Παφλιάς, με τον βετεράνο άσο των κυανόλευκων να μιλά με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε. Μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας του, της ΑΕ Λεονταρίου, με τη Νίκη Βόλου, ο πρώτος σκόρερ των κυανόλευκων στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής την περίοδο 1996-97 σχολίασε:

Για τη βράβευσή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί μετά από τόσα χρόνια, ο κόσμος και η ομάδα της Νίκης Βόλου δεν έχουν ξεχάσει την προσφορά μου στον σύλλογο. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μπορέσω να προσφέρω από ένα άλλο πόστο σε αυτή την ομάδα».

Για την εμφάνιση της Νίκης Βόλου και το εάν είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σχολίασε: «Η Νίκη είναι μια ιστορική ομάδα, που είναι αναγκασμένη να πρωταγωνιστεί. Πιστεύω απ’ όσα είδα και στο παιχνίδι, πως διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα. Θεωρώ πως φέτος για τη Νίκη Βόλου θα είναι η χρονιά της και θα πετύχει την άνοδο στη Football League».

Όσον αφορά την εμφάνιση της δικής του ομάδας την ΑΕ Λεονταρίου πρόσθεσε: «Η ομάδα μας προσπαθεί στις προπονήσεις να δουλέψει όσο γίνεται περισσότερο επαγγελματικά. Μέσα από τις προπονήσεις προσπαθούμε να περάσουμε κάποια πράγματα τακτικής περισσότερο. Είναι μια ομάδα με νέα παιδιά, τα οποία σε συνδυασμό με άλλους έμπειρους θέλουμε να έχουμε μια καλή πορεία. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση απέναντι στη Νίκη Βόλου, και θεωρώ πως στο πρωτάθλημα της Καρδίτσας μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία».

Τέλος, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο των κυανόλευκων σχολιάζοντας: «Τον ευχαριστώ πάρα πολύ που έχει εκτιμήσει την προσφορά μου στην ομάδα. Θέλω να πω επίσης στον κόσμο να μείνει ήσυχος, γιατί φέτος η ομάδα θα αλλάξει κατηγορία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου