ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με το δεξί… και οι δύο

με-το-δεξί-και-οι-δύο-501576

Θετική πρεμιέρα πραγματοποίησαν Πύρασος και Ρήγας για το Περιφερειακό πρωτάθλημα. Οι Αγχιαλίτες πήραν πολύτιμη ισοπαλία στη Σπερχειάδα με σκορ 1-1 κόντρα στην τοπική ομάδα, παίζοντας μάλιστα και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νούσια στο 70’, ενώ οι Βελεστινιώτες σε ένα ματς-θρίλερ επικράτησαν στις καθυστερήσεις με 4-3 του Απεραντιακού.

Θρίλερ στο Βελεστίνο

Την εμπειρία του Παναγιώτη Κουντούρη χρειάστηκε ο Ρήγας προκειμένου να πάρει το τρίποντο της νίκης κόντρα στον Απεραντιακό. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Γιώργου Καραμίχαλου στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, όταν με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το τελικό 4-3.

Ο Ρήγας είχε καταφέρει να προηγηθεί τόσο στην αρχή με 1-0 με γκολ του Μόσιου όσο και στη συνέχεια-ο Απεραντιακός είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 με τον Νταβαρίνο-με 3-1, με γκολ που πέτυχαν οι Κουντούρης με πέναλτι αυτή τη φορά αλλά και ο Δανιλόπουλος. Ωστόσο ο νεοφώτιστος Απεραντιακός δεν τα παράτησε και με δύο τέρματα που σημείωσε ξανά ο Νταβαρίνος, πετυχαίνοντας χατ-τρικ, έφερε το ματς στα ίσα για την ομάδα της Κατερίνης. Και ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα μοιραστούν βαθμούς και εντυπώσεις, ο Κουντούρης όπως προαναφέρθηκε έδωσε τους τρεις βαθμούς στο Ρήγα με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ, λυτρώνοντας τους γηπεδούχους.

Δεν λύγισε από τα προβλήματα

Μπορεί ο Πύρασος να πήγε με πολλά προβλήματα στη Σπερχειάδα, ωστόσο η ομάδα του Λάκη Μπακάλη πήρε αυτό που ήθελε εξ αρχής, ένα θετικό δηλαδή αποτέλεσμα. Ο Παναγιώτης Βούλγαρης ήταν αυτός που έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στον Πύρασο στο 56’ γράφοντας το τελικό 1-1, ισοφαρίζοντας έτσι το γκολ που πέτυχε νωρίτερα, στο α’ ημίχρονο ο Επίσκοπος για τους γηπεδούχους.

Να σημειωθεί πως στα τελευταία 20 λεπτά, ο Πύρασος έπαιξε με παίκτη λιγότερο λόγω άδικης αποβολής του Σπύρου Νούσια, ενώ χαρακτηριστικό ήταν οι πολλές δυνατές μονομαχίες στον αγωνιστικό χώρο από τους παίκτες των δύο ομάδων, που σε ορισμένες περιπτώσεις έφθασαν στα όρια των αντιαθλητικών, με τον διαιτητή να δείχνει οκτώ κίτρινες κάρτες.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

ΑΟ Καρδίτσας-Θύελλα Πετρωτού 3-1

Πυργετός-Λαμία 0-0

Ρήγας Φεραίος-Απεραντιακός 4 -3

Μουζάκι-Οικονόμος Τσαριτσάνης3-1

Ελασσόνα-Απόλλων Λάρισας 1-1

ΑΕ Σπερχειάδας-Πύρασος 1-1

Λιανοκλάδι-Μετέωρα 0-0

Επόμενη αγωνιστική (26/9)

Πυργετός-ΑΟ Καρδίτσας

Πετρωτό-Ρήγας

Λαμία -Μουζάκι

Απεραντιακός-Ελασσόνα

Οικονόμος Τσαριτσάνης-ΑΕ Σπερχειάδας

Απόλλων Λάρισας -Λιανοκλάδι

Πύρασος -Μετέωρα

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου