ΜΠΑΣΚΕΤ

Δωρεάν εισιτήρια διαρκείας για ανέργους

δωρεάν-εισιτήρια-διαρκείας-για-ανέργ-332712

Από την ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο

Σε μία ακόμη αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησε η Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης Βόλου, με τους κυανόλευκους να ανακοινώνουν πως θα διαθέσουν δωρεάν εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, που θα βρει την ομάδα μπάσκετ εκ νέου στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Στην ανακοίνωση των κυανόλευκων σημειώνεται: «Η Δ.Ε. επιτροπή της Νίκης Βόλου, σαν ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη μέχρι τώρα απήχηση των καρτών διαρκείας στον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας, προσφέρει δωρεάν εισιτήρια για 5 ανέργους φίλους της ομάδας μας, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της μπασκετικής Νίκης Βόλου από κοντά. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6947 688 550 (Τσιντσίνης Μιχάλης) και 6970 359 469 (Τσιόλκας Δημήτρης) και με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους, θα παραλάβουν το προσωπικό τους εισιτήριο διαρκείας».

Γίνε ενεργό μέλος

Τις νέες κάρτες μέλους της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου καλούνται να λάβουν παλιά αλλά και καινούργια μέλη των κυανόλευκων, με τη διοίκηση του Γ.Σ.Β.«Η ΝΙΚΗ» να αναφέρει σχετικά: «Η οικογένεια της Νίκης Βόλου σε μια προσπάθεια ανταποδοτικότητας της στήριξης των φιλάθλων της και του κόσμου, σε καλεί να ενταχθείς στις τάξεις του και να επωφεληθείς από τις δυνατότητες που σου παρέχει.

Γίνε τακτικό μέλος του Ερασιτέχνη της Νίκης Βόλου συμπληρώνοντας τη νέα πλέον αίτηση εγγραφής.

Με τη νέα αίτηση, παλιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη θα λαμβάνουν πλέον κάρτα μέλους, ενώ ανάλογα με τη μηνιαία συνδρομή που επιθυμούν να καταβάλλουν, που θα κυμαίνεται από 2 έως 50 ευρώ μηνιαίως, έχουν δημιουργηθεί κατηγορίες προϊόντων.

Ανάλογα με την κατηγορία στην οποία θα συμμετέχουν -σύμφωνα με το ποσό που θα καταβάλλουν-, τα μέλη θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν προϊόντα με το σήμα της ομάδας μας, ρούχα, ακόμη και εισιτήριο διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Όσοι φίλοι του Ερασιτέχνη είναι ήδη μέλη του συλλόγου, συμπληρώνουν τη νέα αίτηση χωρίς να καταβάλλουν το κόστος εγγραφής, παρά μόνο τη μηνιαία συνδρομή επιλέγοντας το ποσό που επιθυμούν από τις κατηγορίες προϊόντων που υπάρχουν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου