ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επειγόντως τρίποντο και ωραία εμφάνιση

επειγόντως-τρίποντο-και-ωραία-εμφάνι-501990

Επειγόντως τη νίκη και τους τρεις βαθμούς έχει ανάγκη η ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία σήμερα στις 5 μ.μ. θα φιλοξενήσει στο γήπεδο της Νεάπολης τη νεοφώτιστη ομάδα της Καλλονής στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2.

Οι κυανόλευκοι στην πρώτη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος ανεδείχθησαν ισόπαλοι αγωνιζόμενοι στην έδρα του νεοφώτιστου Αετού Σκύδρας και, παρότι προηγήθηκαν και είχαν την αριθμητική υπεροχή, στα τελευταία 20 λεπτά δεν κατάφεραν ωστόσο να φύγουν με τους τρεις βαθμούς.

Η σημερινή νίκη μοιάζει να είναι μονόδρομος για τους παίκτες του Χόρχε Μπάριος, οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα βάσει της ποδοσφαιρικής τους αξίας. Δικαιολογίες μπορεί να υπάρχουν αλλά η σημερινή αναμέτρηση είναι κρίσιμη, μιας και όπως είπε ο Στράτος Γιδόπουλος μετά τον αγώνα θα υπάρχουν εξελίξεις.

Οι φήμες για αντικατάσταση του Χόρχε Μπάριος μπορεί να οργιάζουν, ωστόσο αυτό που προέχει την παρούσα στιγμή είναι σήμερα στο γήπεδο της Νεάπολης η Νίκη Βόλου να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι σε μία ομάδα η οποία ανέβηκε φέτος από την Δ’ Εθνική και ήδη μετρά τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα, αφού ανέτρεψε το εις βάρος της 0-1 και επικράτησε τελικά της Ζακύνθου στην πρεμιέρα.

Στη διάθεσή του ο προπονητής της Νίκης Βόλου δεν θα έχει σήμερα τον Βαγγέλη Στουρνάρα, ο οποίος και είναι τραυματίας από την αναμέτρηση της Σκύδρας, ενώ επίσης απών θα είναι και ο Παραγουανός Μαλδονάδο, μιας και η κάρτα του επιθετικού δεν έχει φθάσει ακόμη στα γραφεία της ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα το αρχικό σχήμα της ομάδας της Νίκης Βόλου αναμένεται να είναι το 4-3-3, με τον Κόσογλου να κάθεται κάτω από τα δοκάρια για την προάσπισή τους, ενώ στην άμυνα απόντος του Στουρνάρα στα δεξιά θα ξεκινήσει πιθανότατα ο Καρακώστας. Στην αριστερή θα βρεθεί ο Τσικνίδης, ενώ το δίδυμο της άμυνας θα αποτελέσουν οι Μαϊστρέλλης και Παπαδήμας. Στην μεσαία γραμμή ο Διγκόζης με τον Σαμαρά θα είναι τα αμυντικά χαφ, ενώ λίγο πιο μπροστά ρε ρόλο οργανωτή θα κινείται ο Πετράς. Στην δεξιά της πλευράς θα κινείται ο Αργεντινός Μασίας και στην αριστερή ο Κροάτης Ντάνισιτς. Στην κορυφή του σχήματος θα κινείται ο Βακουφτσής.

Ο αντίπαλος

Τη νίκη στην πρώτη της αγωνιστική της Football League 2 πανηγύρισε η ομάδα της ΑΕΛ Καλλονής. Με προπονητή τον Μιχάλη Κασάπη οι νησιώτες επιβλήθηκαν την ομάδας της Ζακύνθου, κάνοντας μάλιστα την ανατροπή. Από τη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα απουσιάσει ο Πάρης Μπακάλης, ο οποίος τραυματίστηκε στην πρεμιέρα και αποκόμισε ένα κάταγμα στην αριστερή του κλείδα. Επίσης θα απουσιάζουν και οι τιμωρημένοι Κώστας Χατζηκυριάκος και Προκόπης Καρτάλης, μιας και εκτίουν τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής τους από την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

 

Ο διαιτητής

Ο Κωνσταντίνος Μηλιάδης από την Ενωση Μακεδονίας θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης της Νίκης με την Καλλονή που θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Νεάπολης. Βοηθοί του θα είναι ο Κωνσταντίνος Γουργιώτης και ο Νικόλαος Περικλίδης, αμφότεροι από την ίδια Ενωση, ενώ τέταρτος ορίστηκε Ιωάννης Σουσώνης από τη Φθιώτιδα.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου