ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κοντράρει… ΠΑΟΚ, προγνωστικά και παράδοση

κοντράρει-παοκ-προγνωστικά-και-παρά-502038

Τον πιο δύσκολο φετινό του αγώνα δίνει σήμερα στις 6.15 μ.μ. για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα ο Ολυμπιακός που παίζει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, έχοντας βεβαίως θετική σκέψη για ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού έχει στόχο να κοιτάξει στα μάτια τον σίγουρα πιο δυνατό αντίπαλο…

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την πρώτη του ήττα και ο ΠΑΟΚ από ευρωπαϊκή επιτυχία και έτσι τα προγνωστικά είναι υπέρ των γηπεδούχων, ενώ οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κοντράρουν και την παράδοση, αφού είναι χωρίς νίκη στην Τούμπα έχοντας παίξει 8 φορές εκεί για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής…

Ο ΠΑΟΚ είναι φέτος αήττητος σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ ο Ολυμπιακός έχει μια νίκη εκτός έδρας και μια ήττα στο Βόλο, και φαίνεται να αρέσκεται στο να σπάζει παραδόσεις, όπως έπραξε και στην πρεμιέρα όταν κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας στην Α΄ Εθνική μετά από 46 αγώνες

(ήταν χωρίς νίκη εκτός έδρας από το Νοέμβριο του 1974).

Σήμερα πάντως στις 6.15 στην Τούμπα με πάθος, δύναμη, καθαρό μυαλό και σύστημα 4-1-4-1, δίνοντας βάση στο ενισχυμένο κέντρο θέλει κάτι θετικό χωρίς αγωνιστικά προβλήματα με τους Φραντζιπάνε και Ντολεζάι για πρώτη φορά στην αποστολή και τον Σάκη Τσιώλη να σκέφτεται κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ενδεκάδας σε σχέση με το προηγούμενο χαμένο ματς στο Βόλο.

Οι αλλαγές στον Ολυμπιακό πιθανόν θα είναι η επαναφορά του Στάθη Ρόκκα και του Χουάν Μαρτίν στο αρχικό σχήμα, με τον πρώτο ίσως στα χαφ, ενώ δεν αποκλείεται και ένας διπλός ρόλος στον Αλβαρεζ.

Η ομάδα που για πρώτη φορά έχει στην αποστολή τούς Ντολεζάι και Φραντζιπάνε θέλει χωρίς άγχος να παραταχθεί να αντέξει στην πίεση και να δείξει το καλό πρόσωπο που πάντα έδειχνε απέναντι σε μεγαλύτερους αντιπάλους.

Οι Γιακούποβιτς-Σέλεζι-Ζαραδούκας-Σανκαρέ-Τομάς-Άλβαρεζ-Ρίκκα-Ρόκας-Μόνχε-Ουμπίντες-Μάρτιν -Μπρέσκα- Καπετάνος-Σολάκης- Κάστρο-Ψυχογιός-Καμπάνταης-Πλιάγκας-Ντολεζάι-Φραντζιπάνε και Ρόκα θα είναι στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη.

Ισως αλλαγές ο ΠΑΟΚ

Η κούραση πολλών παικτών του ΠΑΟΚ φάνηκε στον αγώνα της Πέμπτης με την Κλαμπ Μπριζ και ήδη ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει θορυβηθεί με το γεγονός. Γι’ αυτό και ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Γκαρσία και Βιτόλο χρειάζονται ανάσες και σίγουρα δεν πρόκειται να τους δούμε όλους στον σημερινό αγώνα με τους «ερυθρόλευκους». Ακόμη σήμερα επιστρέφει στο δεξί άκρο της άμυνας Ανις, ενώ ίσως κάνει και την… ελληνική του πρεμιέρα ο Μαροκινός Ελ Ζαρ.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου