ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλική «μάχη» Γ’ Εθνικής

φιλική-μάχη-γ-εθνικής-334172

Ανάμεσα σε Ρήγα Φεραίο και Ολυμπιακό Βόλου σήμερα στις 6μ.μ.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εντατικά συνεχίζεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, που σήμερα δίνει το έκτο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 6μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου, σ’ ένα ακόμη δυνατό τεστ, με ομάδα την οποία εκτός απροόπτου θα αντιμετωπίσει και στο πλαίσιο του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι ερυθρόλευκοι, που είναι έως τώρα αήττητοι στα παιχνίδια που έχουν μετά το τέλος της προετοιμασίας τους στη Σαμαρίνα, έχοντας αγωνιστεί κατά σειρά με τους Παγασητικό, Πηλέα, Βελούχι, Νίκη Βόλου και Καλλιθέα, αναμένεται να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα στον δεύτερο αγώνα τους εκτός Πανθεσσαλικού, καθώς μόνο το παιχνίδι με τον Πηλέα είχε γίνει μακριά από την έδρα τους, στο στάδιο ΕΑΚ.

Ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας και οι συνεργάτες του, στα ματς που προηγήθηκαν είδαν με ικανοποίηση την ομάδα να βελτιώνεται μέρα με την ημέρα, τους παίκτες να ανταποκρίνονται, ενώ το νικηφόρο αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής, με αντίπαλο την Καλλιθέα, όπου ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν πολύ καλός για τα δεδομένα της εποχής, μόνο αισιοδοξία έφερε στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, ενόψει και της έναρξης της νέας σεζόν, που έχει οριστεί για τις 17 Σεπτεμβρίου.

Στο σημερινό παιχνίδι με τους Βελεστινιώτες αναμένεται να αγωνιστούν και οι Κραγιόπουλος και Θέος που είχαν κάποιες μικροενοχλήσεις, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ανησυχία, ενώ ο Ανδρέας Κόκκας θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία και πάλι σε λίγες ημέρες, με τον Σκανδάλη να συνεχίζει τη θεραπεία του.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους που προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από τη Νίκη Βόλου με 2-1 το περασμένο Σάββατο, μοναδικός απών θα είναι ο Δημήτρης Χατζηαθανασίου.

«Ξεκίνησε το ξεκαθάρισμα»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys, σχετικά με όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα, στο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Νίκη, όπου υπήρξε και επεισόδιο με ανθρώπους του Ν.Π.Σ Βόλος, αναφερόμενοι πάντως και στην ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Αναλυτικά: «Επειδή η προηγούμενη εβδομάδα ήταν καυτή σε όλα τα επίπεδα, με την παρακάτω ανακοίνωση θα τα βάλουμε όλα στη θέση τους.

1. Ξεκινώντας με το παράρτημα της κουστωδίας που λέγεται Ε.Π.Σ. Κουστωδίας, η οποία δέχτηκε το έκτρωμα αυτό που λέγεται Ν. Π. Σ. Κουστωδίας και την κατέταξαν οι ίδιοι στα μητρώα τους. Τα μέλη όλα αυτά, τα οποία είναι διορισμένα του μουσαφίρη της πόλης, είναι στην Blacklist και αυτομάτως είναι ανεπιθύμητοι με ό,τι συνεπάγεται από τις εκδηλώσεις της ομάδας μας.

2. Φυσικά δε θα μείνει αναπάντητο το πανί που κρέμασαν οι ακατανόμαστοι της Νέας Ιωνίας. Όσο και αν το ψάξαμε, δε βρίσκουμε τη σημασία αυτού του μηνύματος. Ζήτησε κανείς αδελφοποίηση και κουμπαριές; Μας χωρίζουν πολλά και άλυτα ζητήματα που δεν λύνονται, γιατί απλά δε γουστάρουμε. Είναι πολλά, πολλά τα ψυχολογικά… σας!

3.Τέλος θα αναφερθούμε στο πιστό γνωστό τσιράκι της κουστωδίας, το οποίο πήρε σβάρνα τα ερτζιανά και έκλαιγε για την εκδίωξη του από το φιλικό αγώνα της Κυριακής. Έχουμε ενημερώσει επίσημα εδώ και μήνες πως στους Άκηδες, στους Λάκηδες, στους Μάνους και στους λοιπούς της κουστωδίας απαγορεύεται η είσοδος. Ίσα-ίσα έπρεπε να πει και ευχαριστώ που τους διώξαμε ευγενικά.

Το ξεκαθάρισμα έχει ξεκινήσει, έχει πάρει σάρκα και οστά και η συνέχεια θα έχει πολύ black χιούμορ και σε άλλες φατσούλες που το παίζουν σε διπλό ταμπλό. Όσο για το αν μικραίνουμε την ομάδα, την ομάδα εσείς την μικρύνατε που την παρατήσαμε στη μέση της χρονιάς αβοήθητη, με παίκτες απλήρωτους και τα ΔΕΚΟ ούτε καν σε διακανονισμό.

Καλή ποδοσφαιρική χρόνια, με φιλάκια, ξέρετε εσείς».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου