ΤΟΠΙΚΟ

Πρεμιέρα με Κύπελλο για την ΕΠΣΘ

πρεμιέρα-με-κύπελλο-για-την-επσθ-335648

Ενώ πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση-διαχωρισμός των δύο ομίλων της Β’ Κατηγορίας

Με δύο αγώνες Κυπέλλου θα ξεκινήσει η σεζόν για την ΕΠΣΘ, στης οποίας τα γραφεία πραγματοποιήθηκε χθες και η κλήρωση για τον διαχωρισμό των ομάδων στους δύο ομίλους της Β’ Κατηγορίας.

Η φετινή περίοδος ξεκινά με δύο αναμετρήσεις για το Κύπελλο, στις οποίες θα συναντηθούν ο Νέος Μαγνησιακός με τους Νέους Αθλητές Νίκης αλλά και η Αγία Άννα με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης μετά από σχετική κλήρωση.

Λίγο νωρίτερα έλαβε χώρα η κλήρωση για τον διαχωρισμό των ομάδων στη Β’ Κατηγορία, στην οποία υπάρχει φέτος η συμμετοχή του Αστέρα Ριζομύλου, του Ερμή και της Ιωλκού, που επιστρέφουν, αλλά και του Νέου Μαγνησιακού και των Νέων Θησέα Αγριάς.

Αρχικά υπήρχε διαφωνία αναφορικά με τον καταρτισμό των ομίλων, όμως βάσει περσινής απόφασης της ΕΠΣΘ, η κλήρωση πραγματοποιήθηκε κανονικά και οι δύο όμιλοι με τις 26 ομάδες χωρίζονται:

Στον Α’ Ομιλο:

ΑΕ 2002

Νέοι Θησέα Αγριάς

ΕΛ Νηλέας

Ιάσων ΑΜ

Ιωλκός

Κένταυρος ΝΠ

Μακρινίτσα

ΝΑ Νίκης

Εθνικός

Ελευθεριακός

Νέος Μαγνησιακός

Τοξότης

Αγία Αννα

Στον Β’ Ομιλο:

Αγροτικός Αϊδινίου

Αγχίαλος

Αθλος Αλμυρού

Απόλλων Καναλίων

Αστέρας Ριζομύλου

Αχιλλέας Αχιλλείου

Δήμητρα Ευξ.

Ηρακλής ΑΘ

Μικροθήβες

Μυρμιδόνες

Ερμής

Πανιώνιος

Δάφνη

Σημειώνεται πως η κλήρωση των αγώνων Α’ και Β’ Κατηγορίας όπως και για τη φάση των 32 του Κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα 11/9/2017.

Οσον αφορά το Κύπελλο, πραγματοποιήθηκε χθες κλήρωση από την Επιτροπή Πρωταθλήματος λόγω της μεγάλης συμμετοχής 2017-2018, στα πρότυπα των κληρώσεων του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε κλήρωση μεταξύ των σωματείων της Β’ Κατηγορίας που δηλώσαν συμμετοχή (15 δηλώσεις συμμετοχής), και προέκυψαν τα δύο παραπάνω ζευγάρια, των οποίων οι νικητές θα συμπληρώσουν τη φάση των 32 του Κυπέλλου.

Ως ημερομηνία έναρξης της φάσης των 32 των αγώνων Κυπέλλου Ερασιτεχνών ΕΠΣΘ έχει οριστεί το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου